Anunturi Bacau De Mijloc, Arad


Turism Bacau De Mijloc, Arad
Ultimele Anunturi Bacau De Mijloc, Arad

Harta Bacau de Mijloc

Date suplimentare pentru harta orasului Bacau de Mijloc

Tipuri de harti afisate

Harta Rutiera Bacau de Mijloc, Harta cu vedere din satelit a orasului Bacau de Mijloc, Harta cu limitele orasului Bacau de Mijloc.

Faceti click pe butoanele de pe harta pentru selecta tipul hartii care doriti sa fie afisata.

Alte date din Bacau de Mijloc

Coordonate Bacau de Mijloc (latitudine, longitudine): 45.9771, 22.0954. Populatia orasului Bacau de Mijloc este de locuitori.

Harta Bacau de Mijloc pentru turisti

Daca sunteti in orasul Bacau de Mijloc sau veniti ca si turist din alte orase sau tarii, harta rutiera Bacau de Mijloc va ajuta sa aflati locul unde va aflati.
Din punct vedere turistic, in curand vor fi oferite date suplimentare. In harta pe strazi din Bacau de Mijloc, se pot ditinge numele bulevardelor, strazilor si aleilor in detaliu. Daca sunteti interesat de cartierele orasului Bacau de Mijloc, acestea se pot vedea micsorand harta (-). Deasemeni, daca doriti sa vedeti harta blocurilor din Bacau de Mijloc, trebuie doar sa mariti harta folosind butonul de zoom (+). Harta topografica va ofera o imagine mai simpla si lipsita de detalii a cladirilor din Bacau de Mijloc.
Al doilea buton va ofera sa descoperiti harta din satelit a orasului Bacau de Mijloc.

Cauta cod postal dupa adresa

Cauta adresa dupa cod postal

Cod Postal Bacau de Mijloc, Arad

Cod Postal Localitate Strada Judet
317021 Bacau de Mijloc - Arad

Cod postal

Un cod postal este o serie de litere si/sau cifre adaugate adresei postale pentru scopul sortării corespondenței.
Primele coduri postale din Romania s-a introdus în 1974, iar in mai 2003 a intrat in vigoare un nou cod postal numeric, format din șase cifre.

Cod postal Bacau de Mijloc, Arad

Codurile postale pentru Bacau de Mijloc din judetul Arad sunt afisate sub forma de tabel, cu urmatoarele coloane: Cod postal, Localitate, Strada (unde exista) si Judet.