Anunturi Borsa-Crestaia, Cluj


Anunturi Imobiliare Borsa-Crestaia, Cluj

Turism Borsa-Crestaia, Cluj
Harta Borsa-Crestaia

Date suplimentare pentru harta orasului Borsa-Crestaia

Tipuri de harti afisate

Harta Rutiera Borsa-Crestaia, Harta cu vedere din satelit a orasului Borsa-Crestaia, Harta cu limitele orasului Borsa-Crestaia.

Faceti click pe butoanele de pe harta pentru selecta tipul hartii care doriti sa fie afisata.

Alte date din Borsa-Crestaia

Coordonate Borsa-Crestaia (latitudine, longitudine): 46.9333, 23.65. Populatia orasului Borsa-Crestaia este de locuitori.

Harta Borsa-Crestaia pentru turisti

Daca sunteti in orasul Borsa-Crestaia sau veniti ca si turist din alte orase sau tarii, harta rutiera Borsa-Crestaia va ajuta sa aflati locul unde va aflati.
Din punct vedere turistic, in curand vor fi oferite date suplimentare. In harta pe strazi din Borsa-Crestaia, se pot ditinge numele bulevardelor, strazilor si aleilor in detaliu. Daca sunteti interesat de cartierele orasului Borsa-Crestaia, acestea se pot vedea micsorand harta (-). Deasemeni, daca doriti sa vedeti harta blocurilor din Borsa-Crestaia, trebuie doar sa mariti harta folosind butonul de zoom (+). Harta topografica va ofera o imagine mai simpla si lipsita de detalii a cladirilor din Borsa-Crestaia.
Al doilea buton va ofera sa descoperiti harta din satelit a orasului Borsa-Crestaia.

Cauta cod postal dupa adresa

Cauta adresa dupa cod postal

Cod Postal Borsa-Crestaia, Cluj

Cod Postal Localitate Strada Judet
407112 Borsa-Crestaia - Cluj

Cod postal

Un cod postal este o serie de litere si/sau cifre adaugate adresei postale pentru scopul sortării corespondenței.
Primele coduri postale din Romania s-a introdus în 1974, iar in mai 2003 a intrat in vigoare un nou cod postal numeric, format din șase cifre.

Cod postal Borsa-Crestaia, Cluj

Codurile postale pentru Borsa-Crestaia din judetul Cluj sunt afisate sub forma de tabel, cu urmatoarele coloane: Cod postal, Localitate, Strada (unde exista) si Judet.