Anunturi Castrele Traiane, Dolj

Harta Castrele Traiane

Date suplimentare pentru harta orasului Castrele Traiane

Tipuri de harti afisate

Harta Rutiera Castrele Traiane, Harta cu vedere din satelit a orasului Castrele Traiane, Harta cu limitele orasului Castrele Traiane.

Faceti click pe butoanele de pe harta pentru selecta tipul hartii care doriti sa fie afisata.

Alte date din Castrele Traiane

Coordonate Castrele Traiane (latitudine, longitudine): 44.2263, 23.1519. Populatia orasului Castrele Traiane este de locuitori.

Harta Castrele Traiane pentru turisti

Daca sunteti in orasul Castrele Traiane sau veniti ca si turist din alte orase sau tarii, harta rutiera Castrele Traiane va ajuta sa aflati locul unde va aflati.
Din punct vedere turistic, in curand vor fi oferite date suplimentare. In harta pe strazi din Castrele Traiane, se pot ditinge numele bulevardelor, strazilor si aleilor in detaliu. Daca sunteti interesat de cartierele orasului Castrele Traiane, acestea se pot vedea micsorand harta (-). Deasemeni, daca doriti sa vedeti harta blocurilor din Castrele Traiane, trebuie doar sa mariti harta folosind butonul de zoom (+). Harta topografica va ofera o imagine mai simpla si lipsita de detalii a cladirilor din Castrele Traiane.
Al doilea buton va ofera sa descoperiti harta din satelit a orasului Castrele Traiane.

Cauta cod postal dupa adresa

Cauta adresa dupa cod postal

Cod Postal Castrele Traiane, Dolj

Cod Postal Localitate Strada Judet
207461 Castrele Traiane - Dolj

Cod postal

Un cod postal este o serie de litere si/sau cifre adaugate adresei postale pentru scopul sortării corespondenței.
Primele coduri postale din Romania s-a introdus în 1974, iar in mai 2003 a intrat in vigoare un nou cod postal numeric, format din șase cifre.

Cod postal Castrele Traiane, Dolj

Codurile postale pentru Castrele Traiane din judetul Dolj sunt afisate sub forma de tabel, cu urmatoarele coloane: Cod postal, Localitate, Strada (unde exista) si Judet.