HEALTH MEDICAL TECHNOLOGY

Firma HEALTH MEDICAL TECHNOLOGY

Magazin companie

Descriere activitate HEALTH MEDICAL TECHNOLOGY

Inca din anul anul in care am fondat compania, am considerat ca OMUL este valoarea cea mai de pret in aceasta organizatie, organizatie care nu ofera numai performanta pentru clientii si actionarii sai, ci deopotriva, aderand la standarde etice inalte, contribuie la bunastarea comunitatilor pe care le servim.


Cine suntem astazi?
HMT este una din companiile europene in Industria de Vanzari Online, orientata pe produse de sanatate, ce promoveaza intens stilul de viata activ, sanatos si prosper.
Distribuind produse exclusive si de inalta calitate direct catre clienti printr- o reteala nivel Global SiteTalk

Vedem Compania noastra ca pe o comunitate bazata pe etica si principii, imputernicita de clienti multumiti si loiali si de o echipa profesionista de management.
Dupa cum bine stiti, HMT este o companie speciala pentru fiecare din noi.
De acum inainte, este parte din responsabilitatea fiecaruia dintre noi, sa reconfirmam permanent aceasta incredere si sa crestem buna reputatie a companiei, atat pentru noi cat si pentru generatiile urmatoare.

Cum facem acest lucru ?
Intelegand de ce existam ca si organizatie si ce ne propunem, dar si aderand la VIZIUNEA si MISIUNEA noastra.
Intelegand cum facem aceste lucruri si practicand valorile noastre comune pentru beneficiul tuturor participantilor.
Intelegand ce anume facem pentru a ne atinge obiectivul comun si care sunt drepturile si atributiile fiecaruia dintre noi.
Prin asumarea de a contribui mai departe, ca parte componenta a echipei la obiectivele concrete ce duc la implinirea misiunii comune.
Prin intelegerea si acceptarea recompensei reglementate in cazul fiecarui participant, in functie de implicare, efortul depus, realizarile obtinute si contributia la intreg.
De ce facem ceea ce facem?
Pentru ca noi credem intr- o lume mai buna si tine de noi sa transformam realitatea de azi intr- una mai buna de maine!

Acest CREZ a evoluat intr- o VIZIUNE:
Aceea de a crea o organizatie antreprenoriala ai carei membrii sa contribuie IMPREUNA si prin exemplul personal la o lume mai buna, oferind mai departe oricarui OM interesat o oportunitate REALA de a- si imbunatati viata si de a- si implini visele.

Pentru a implini acest lucru ne- am asumat o MISIUNE:
Aceea de a deveni cea mai mare si cea mai activa Comunitate globala de stil de viata sanatos, prosper si implinit.

Cum facem acest lucru?
Manifestandu- ne profesionist in actiunile noastre, practicand VALORILE noastre comune - LIBERTATE, PASIUNE si RESPECT - si bazandu- ne pe codul de etica ne indreptam spre implinirea misiunii noastre ce aduce SANATATE, PROSPERITATE si IMPLINIRE fiecarei parti implicate: Client, Partener si Companie.

Ce facem efectiv pentru a implini misiunea organizatiei noastre?
Compania:
- Oferim produse de cea mai inalta calitate si la cel mai bun pret, reprezentand producatorul roman pe piata Perfect Pages
- Informam, formam si specializam Reprezentanti Medicali, pentru ca acestia sa ofere servicii de inalta clasa clientilor lor, prin oferirea de produse si solutii personalizate de stil de viata sanatos.
- Mijlocim accesul la informatii specializate referitoare la stilul de viata sanatos, prin oferirea de informatii complete provenite de la specialisti de varf din domeniul medical, nutritional si terapeutic.
- Sustinem dezvoltarea unei fiecarui Reprezentant Medical, prin oferirea unui sistem de formare de start, invatare continua si recompensare / recunoastere a performantelor personale si de echipa.
- Construim instrumente de lucru, organizam evenimente si intarim sistemele de educatie si leadership, pentru a ne creste eficienta si pentru a crea oportunitatea liderilor de a atinge noi nivele de calificare si de a contribui la deciziile si strategiile companiei.
Principiile noastre operationale sunt:
Pune clientii pe primul plan!
Actioneaza cu optimism si integritate!
Asigura duplicarea in tot ceea ce intreprinzi!
Fii responsabil in tot ceea ce faci!
Ridica standardele de performanta!
Meta Tag Keywords:
aa‚¬Å¾A face lucrurile corecte inseamna sa faci lucrurile corect! aa‚¬A
Si asta in fiecare zi, pentru binele tuturor celor implicati.
Toti cei care facem parte din acesta aa‚¬Å¾Comunitate a oamenilor liberiaa‚¬A suntem unici, dar facem parte din acelasi TOT, privind catre acelasi viitor si intelegand responsabilitatea colectiva de aa‚¬Å¾a face tot ce putem asa cum trebuieaa‚¬A si de a ne comporta etic in orice moment. Acest lucru ne leaga definitiv si profund, oferindu- ne oportunitatea de a contribui la succesul HMT in moduri unice si inovative.
Etica in afacere, dar si in viata personala, reprezinta pentru noi fundatia unei afaceri seriose si de durata a unei vieti fericite.
Pentru a fi cei mai buni in acest mediu de afaceri atat de competitiv trebuie sa ne bazam pe punctele noastre tari:
Oamenii HMT
Brandul HMT
Produsele HMT
Comunicarea cu clientii.

Oferte promovate HEALTH MEDICAL TECHNOLOGY

Date contact HEALTH MEDICAL TECHNOLOGY

Companie HEALTH MEDICAL TECHNOLOGY
Oras / Judet Giurgiu / Giurgiu
Adresa Sat Podul Doamnei , Soseaua Principala,nr. 129, camera 1, Giurgiu,
Telefoane 0736787409
Adresa web http://www.9hmt.ro