Anunturi Fizesu Gherlii, Cluj

Harta Fizesu Gherlii

Date suplimentare pentru harta orasului Fizesu Gherlii

Tipuri de harti afisate

Harta Rutiera Fizesu Gherlii, Harta cu vedere din satelit a orasului Fizesu Gherlii, Harta cu limitele orasului Fizesu Gherlii.

Faceti click pe butoanele de pe harta pentru selecta tipul hartii care doriti sa fie afisata.

Alte date din Fizesu Gherlii

Coordonate Fizesu Gherlii (latitudine, longitudine): 47.0252, 23.9884. Populatia orasului Fizesu Gherlii este de locuitori.

Harta Fizesu Gherlii pentru turisti

Daca sunteti in orasul Fizesu Gherlii sau veniti ca si turist din alte orase sau tarii, harta rutiera Fizesu Gherlii va ajuta sa aflati locul unde va aflati.
Din punct vedere turistic, in curand vor fi oferite date suplimentare. In harta pe strazi din Fizesu Gherlii, se pot ditinge numele bulevardelor, strazilor si aleilor in detaliu. Daca sunteti interesat de cartierele orasului Fizesu Gherlii, acestea se pot vedea micsorand harta (-). Deasemeni, daca doriti sa vedeti harta blocurilor din Fizesu Gherlii, trebuie doar sa mariti harta folosind butonul de zoom (+). Harta topografica va ofera o imagine mai simpla si lipsita de detalii a cladirilor din Fizesu Gherlii.
Al doilea buton va ofera sa descoperiti harta din satelit a orasului Fizesu Gherlii.

Cauta cod postal dupa adresa

Cauta adresa dupa cod postal

Cod Postal Fizesu Gherlii, Cluj

Cod Postal Localitate Strada Judet
407275 Fizesu Gherlii - Cluj

Cod postal

Un cod postal este o serie de litere si/sau cifre adaugate adresei postale pentru scopul sortării corespondenței.
Primele coduri postale din Romania s-a introdus în 1974, iar in mai 2003 a intrat in vigoare un nou cod postal numeric, format din șase cifre.

Cod postal Fizesu Gherlii, Cluj

Codurile postale pentru Fizesu Gherlii din judetul Cluj sunt afisate sub forma de tabel, cu urmatoarele coloane: Cod postal, Localitate, Strada (unde exista) si Judet.