Anunturi Furcenii Vechi, Galati


Turism Furcenii Vechi, Galati
Harta Furcenii Vechi

Date suplimentare pentru harta orasului Furcenii Vechi

Tipuri de harti afisate

Harta Rutiera Furcenii Vechi, Harta cu vedere din satelit a orasului Furcenii Vechi, Harta cu limitele orasului Furcenii Vechi.

Faceti click pe butoanele de pe harta pentru selecta tipul hartii care doriti sa fie afisata.

Alte date din Furcenii Vechi

Coordonate Furcenii Vechi (latitudine, longitudine): 45.8343, 27.3281. Populatia orasului Furcenii Vechi este de locuitori.

Harta Furcenii Vechi pentru turisti

Daca sunteti in orasul Furcenii Vechi sau veniti ca si turist din alte orase sau tarii, harta rutiera Furcenii Vechi va ajuta sa aflati locul unde va aflati.
Din punct vedere turistic, in curand vor fi oferite date suplimentare. In harta pe strazi din Furcenii Vechi, se pot ditinge numele bulevardelor, strazilor si aleilor in detaliu. Daca sunteti interesat de cartierele orasului Furcenii Vechi, acestea se pot vedea micsorand harta (-). Deasemeni, daca doriti sa vedeti harta blocurilor din Furcenii Vechi, trebuie doar sa mariti harta folosind butonul de zoom (+). Harta topografica va ofera o imagine mai simpla si lipsita de detalii a cladirilor din Furcenii Vechi.
Al doilea buton va ofera sa descoperiti harta din satelit a orasului Furcenii Vechi.

Cauta cod postal dupa adresa

Cauta adresa dupa cod postal

Cod Postal Furcenii Vechi, Galati

Cod Postal Localitate Strada Judet
807089 Furcenii Vechi - Galati

Cod postal

Un cod postal este o serie de litere si/sau cifre adaugate adresei postale pentru scopul sortării corespondenței.
Primele coduri postale din Romania s-a introdus în 1974, iar in mai 2003 a intrat in vigoare un nou cod postal numeric, format din șase cifre.

Cod postal Furcenii Vechi, Galati

Codurile postale pentru Furcenii Vechi din judetul Galati sunt afisate sub forma de tabel, cu urmatoarele coloane: Cod postal, Localitate, Strada (unde exista) si Judet.