Anunturi Mijlocenii Bargaului, Bistrita NasaudAnunturi Auto Mijlocenii Bargaului, Bistrita NasaudLocuri de munca Mijlocenii Bargaului, Bistrita Nasaud


Turism Mijlocenii Bargaului, Bistrita Nasaud


Utilaje Mijlocenii Bargaului, Bistrita NasaudUltimele Anunturi Mijlocenii Bargaului, Bistrita Nasaud

Harta Mijlocenii Bargaului

Date suplimentare pentru harta orasului Mijlocenii Bargaului

Tipuri de harti afisate

Harta Rutiera Mijlocenii Bargaului, Harta cu vedere din satelit a orasului Mijlocenii Bargaului, Harta cu limitele orasului Mijlocenii Bargaului.

Faceti click pe butoanele de pe harta pentru selecta tipul hartii care doriti sa fie afisata.

Alte date din Mijlocenii Bargaului

Coordonate Mijlocenii Bargaului (latitudine, longitudine): 47.2153, 24.695. Populatia orasului Mijlocenii Bargaului este de locuitori.

Harta Mijlocenii Bargaului pentru turisti

Daca sunteti in orasul Mijlocenii Bargaului sau veniti ca si turist din alte orase sau tarii, harta rutiera Mijlocenii Bargaului va ajuta sa aflati locul unde va aflati.
Din punct vedere turistic, in curand vor fi oferite date suplimentare. In harta pe strazi din Mijlocenii Bargaului, se pot ditinge numele bulevardelor, strazilor si aleilor in detaliu. Daca sunteti interesat de cartierele orasului Mijlocenii Bargaului, acestea se pot vedea micsorand harta (-). Deasemeni, daca doriti sa vedeti harta blocurilor din Mijlocenii Bargaului, trebuie doar sa mariti harta folosind butonul de zoom (+). Harta topografica va ofera o imagine mai simpla si lipsita de detalii a cladirilor din Mijlocenii Bargaului.
Al doilea buton va ofera sa descoperiti harta din satelit a orasului Mijlocenii Bargaului.

Cauta cod postal dupa adresa

Cauta adresa dupa cod postal

Cod Postal Mijlocenii Bargaului, Bistrita Nasaud

Cod Postal Localitate Strada Judet
427101 Mijlocenii Bargaului - Bistrita Nasaud

Cod postal

Un cod postal este o serie de litere si/sau cifre adaugate adresei postale pentru scopul sortării corespondenței.
Primele coduri postale din Romania s-a introdus în 1974, iar in mai 2003 a intrat in vigoare un nou cod postal numeric, format din șase cifre.

Cod postal Mijlocenii Bargaului, Bistrita Nasaud

Codurile postale pentru Mijlocenii Bargaului din judetul Bistrita Nasaud sunt afisate sub forma de tabel, cu urmatoarele coloane: Cod postal, Localitate, Strada (unde exista) si Judet.