Anunturi Sambata De Sus, Brasov

Locuri de munca Sambata De Sus, Brasov

Harta Sambata de Sus

Date suplimentare pentru harta orasului Sambata de Sus

Tipuri de harti afisate

Harta Rutiera Sambata de Sus, Harta cu vedere din satelit a orasului Sambata de Sus, Harta cu limitele orasului Sambata de Sus.

Faceti click pe butoanele de pe harta pentru selecta tipul hartii care doriti sa fie afisata.

Alte date din Sambata de Sus

Coordonate Sambata de Sus (latitudine, longitudine): 45.7626, 24.8247. Populatia orasului Sambata de Sus este de locuitori.

Harta Sambata de Sus pentru turisti

Daca sunteti in orasul Sambata de Sus sau veniti ca si turist din alte orase sau tarii, harta rutiera Sambata de Sus va ajuta sa aflati locul unde va aflati.
Din punct vedere turistic, in curand vor fi oferite date suplimentare. In harta pe strazi din Sambata de Sus, se pot ditinge numele bulevardelor, strazilor si aleilor in detaliu. Daca sunteti interesat de cartierele orasului Sambata de Sus, acestea se pot vedea micsorand harta (-). Deasemeni, daca doriti sa vedeti harta blocurilor din Sambata de Sus, trebuie doar sa mariti harta folosind butonul de zoom (+). Harta topografica va ofera o imagine mai simpla si lipsita de detalii a cladirilor din Sambata de Sus.
Al doilea buton va ofera sa descoperiti harta din satelit a orasului Sambata de Sus.

Cauta cod postal dupa adresa

Cauta adresa dupa cod postal

Cod Postal Sambata de Sus, Brasov

Cod Postal Localitate Strada Judet
507266 Sambata de Sus - Brasov

Cod postal

Un cod postal este o serie de litere si/sau cifre adaugate adresei postale pentru scopul sortării corespondenței.
Primele coduri postale din Romania s-a introdus în 1974, iar in mai 2003 a intrat in vigoare un nou cod postal numeric, format din șase cifre.

Cod postal Sambata de Sus, Brasov

Codurile postale pentru Sambata de Sus din judetul Brasov sunt afisate sub forma de tabel, cu urmatoarele coloane: Cod postal, Localitate, Strada (unde exista) si Judet.