Anunturi Sanpetru German, Arad


Turism Sanpetru German, Arad
Harta Sanpetru German

Date suplimentare pentru harta orasului Sanpetru German

Tipuri de harti afisate

Harta Rutiera Sanpetru German, Harta cu vedere din satelit a orasului Sanpetru German, Harta cu limitele orasului Sanpetru German.

Faceti click pe butoanele de pe harta pentru selecta tipul hartii care doriti sa fie afisata.

Alte date din Sanpetru German

Coordonate Sanpetru German (latitudine, longitudine): 46.1146, 21.0519. Populatia orasului Sanpetru German este de locuitori.

Harta Sanpetru German pentru turisti

Daca sunteti in orasul Sanpetru German sau veniti ca si turist din alte orase sau tarii, harta rutiera Sanpetru German va ajuta sa aflati locul unde va aflati.
Din punct vedere turistic, in curand vor fi oferite date suplimentare. In harta pe strazi din Sanpetru German, se pot ditinge numele bulevardelor, strazilor si aleilor in detaliu. Daca sunteti interesat de cartierele orasului Sanpetru German, acestea se pot vedea micsorand harta (-). Deasemeni, daca doriti sa vedeti harta blocurilor din Sanpetru German, trebuie doar sa mariti harta folosind butonul de zoom (+). Harta topografica va ofera o imagine mai simpla si lipsita de detalii a cladirilor din Sanpetru German.
Al doilea buton va ofera sa descoperiti harta din satelit a orasului Sanpetru German.

Cauta cod postal dupa adresa

Cauta adresa dupa cod postal

Cod Postal Sanpetru German, Arad

Cod Postal Localitate Strada Judet
317288 Sanpetru German - Arad

Cod postal

Un cod postal este o serie de litere si/sau cifre adaugate adresei postale pentru scopul sortării corespondenței.
Primele coduri postale din Romania s-a introdus în 1974, iar in mai 2003 a intrat in vigoare un nou cod postal numeric, format din șase cifre.

Cod postal Sanpetru German, Arad

Codurile postale pentru Sanpetru German din judetul Arad sunt afisate sub forma de tabel, cu urmatoarele coloane: Cod postal, Localitate, Strada (unde exista) si Judet.