Anunturi Schitu Golesti, Arges

Ultimele Anunturi Schitu Golesti, Arges

Harta Schitu Golesti

Date suplimentare pentru harta orasului Schitu Golesti

Tipuri de harti afisate

Harta Rutiera Schitu Golesti, Harta cu vedere din satelit a orasului Schitu Golesti, Harta cu limitele orasului Schitu Golesti.

Faceti click pe butoanele de pe harta pentru selecta tipul hartii care doriti sa fie afisata.

Alte date din Schitu Golesti

Coordonate Schitu Golesti (latitudine, longitudine): 45.1987, 25.0035. Populatia orasului Schitu Golesti este de locuitori.

Harta Schitu Golesti pentru turisti

Daca sunteti in orasul Schitu Golesti sau veniti ca si turist din alte orase sau tarii, harta rutiera Schitu Golesti va ajuta sa aflati locul unde va aflati.
Din punct vedere turistic, in curand vor fi oferite date suplimentare. In harta pe strazi din Schitu Golesti, se pot ditinge numele bulevardelor, strazilor si aleilor in detaliu. Daca sunteti interesat de cartierele orasului Schitu Golesti, acestea se pot vedea micsorand harta (-). Deasemeni, daca doriti sa vedeti harta blocurilor din Schitu Golesti, trebuie doar sa mariti harta folosind butonul de zoom (+). Harta topografica va ofera o imagine mai simpla si lipsita de detalii a cladirilor din Schitu Golesti.
Al doilea buton va ofera sa descoperiti harta din satelit a orasului Schitu Golesti.

Cauta cod postal dupa adresa

Cauta adresa dupa cod postal

Cod Postal Schitu Golesti, Arges

Cod Postal Localitate Strada Judet
117650 Schitu Golesti - Arges

Cod postal

Un cod postal este o serie de litere si/sau cifre adaugate adresei postale pentru scopul sortării corespondenței.
Primele coduri postale din Romania s-a introdus în 1974, iar in mai 2003 a intrat in vigoare un nou cod postal numeric, format din șase cifre.

Cod postal Schitu Golesti, Arges

Codurile postale pentru Schitu Golesti din judetul Arges sunt afisate sub forma de tabel, cu urmatoarele coloane: Cod postal, Localitate, Strada (unde exista) si Judet.