Anunturi Timisu De Sus, Brasov

Harta Timisu de Sus

Date suplimentare pentru harta orasului Timisu de Sus

Tipuri de harti afisate

Harta Rutiera Timisu de Sus, Harta cu vedere din satelit a orasului Timisu de Sus, Harta cu limitele orasului Timisu de Sus.

Faceti click pe butoanele de pe harta pentru selecta tipul hartii care doriti sa fie afisata.

Alte date din Timisu de Sus

Coordonate Timisu de Sus (latitudine, longitudine): 45.5285, 25.5786. Populatia orasului Timisu de Sus este de locuitori.

Harta Timisu de Sus pentru turisti

Daca sunteti in orasul Timisu de Sus sau veniti ca si turist din alte orase sau tarii, harta rutiera Timisu de Sus va ajuta sa aflati locul unde va aflati.
Din punct vedere turistic, in curand vor fi oferite date suplimentare. In harta pe strazi din Timisu de Sus, se pot ditinge numele bulevardelor, strazilor si aleilor in detaliu. Daca sunteti interesat de cartierele orasului Timisu de Sus, acestea se pot vedea micsorand harta (-). Deasemeni, daca doriti sa vedeti harta blocurilor din Timisu de Sus, trebuie doar sa mariti harta folosind butonul de zoom (+). Harta topografica va ofera o imagine mai simpla si lipsita de detalii a cladirilor din Timisu de Sus.
Al doilea buton va ofera sa descoperiti harta din satelit a orasului Timisu de Sus.

Cauta cod postal dupa adresa

Cauta adresa dupa cod postal

Cod Postal Timisu de Sus, Brasov

Cod Postal Localitate Strada Judet
505303 Timisu de Sus - Brasov

Cod postal

Un cod postal este o serie de litere si/sau cifre adaugate adresei postale pentru scopul sortării corespondenței.
Primele coduri postale din Romania s-a introdus în 1974, iar in mai 2003 a intrat in vigoare un nou cod postal numeric, format din șase cifre.

Cod postal Timisu de Sus, Brasov

Codurile postale pentru Timisu de Sus din judetul Brasov sunt afisate sub forma de tabel, cu urmatoarele coloane: Cod postal, Localitate, Strada (unde exista) si Judet.