Anunturi Tudor Vladimirescu, Calarasi


Turism Tudor Vladimirescu, Calarasi
Ultimele Anunturi Tudor Vladimirescu, Calarasi

Harta Tudor Vladimirescu

Date suplimentare pentru harta orasului Tudor Vladimirescu

Tipuri de harti afisate

Harta Rutiera Tudor Vladimirescu, Harta cu vedere din satelit a orasului Tudor Vladimirescu, Harta cu limitele orasului Tudor Vladimirescu.

Faceti click pe butoanele de pe harta pentru selecta tipul hartii care doriti sa fie afisata.

Alte date din Tudor Vladimirescu

Coordonate Tudor Vladimirescu (latitudine, longitudine): 44.4343, 27.4642. Populatia orasului Tudor Vladimirescu este de locuitori.

Harta Tudor Vladimirescu pentru turisti

Daca sunteti in orasul Tudor Vladimirescu sau veniti ca si turist din alte orase sau tarii, harta rutiera Tudor Vladimirescu va ajuta sa aflati locul unde va aflati.
Din punct vedere turistic, in curand vor fi oferite date suplimentare. In harta pe strazi din Tudor Vladimirescu, se pot ditinge numele bulevardelor, strazilor si aleilor in detaliu. Daca sunteti interesat de cartierele orasului Tudor Vladimirescu, acestea se pot vedea micsorand harta (-). Deasemeni, daca doriti sa vedeti harta blocurilor din Tudor Vladimirescu, trebuie doar sa mariti harta folosind butonul de zoom (+). Harta topografica va ofera o imagine mai simpla si lipsita de detalii a cladirilor din Tudor Vladimirescu.
Al doilea buton va ofera sa descoperiti harta din satelit a orasului Tudor Vladimirescu.

Cauta cod postal dupa adresa

Cauta adresa dupa cod postal

Cod Postal Tudor Vladimirescu, Calarasi

Cod Postal Localitate Strada Judet
917197 Tudor Vladimirescu - Calarasi

Cod postal

Un cod postal este o serie de litere si/sau cifre adaugate adresei postale pentru scopul sortării corespondenței.
Primele coduri postale din Romania s-a introdus în 1974, iar in mai 2003 a intrat in vigoare un nou cod postal numeric, format din șase cifre.

Cod postal Tudor Vladimirescu, Calarasi

Codurile postale pentru Tudor Vladimirescu din judetul Calarasi sunt afisate sub forma de tabel, cu urmatoarele coloane: Cod postal, Localitate, Strada (unde exista) si Judet.