Anunturi Uioara De Sus, AlbaAnunturi Auto Uioara De Sus, AlbaUltimele Anunturi Uioara De Sus, Alba

Harta Uioara de Sus

Date suplimentare pentru harta orasului Uioara de Sus

Tipuri de harti afisate

Harta Rutiera Uioara de Sus, Harta cu vedere din satelit a orasului Uioara de Sus, Harta cu limitele orasului Uioara de Sus.

Faceti click pe butoanele de pe harta pentru selecta tipul hartii care doriti sa fie afisata.

Alte date din Uioara de Sus

Coordonate Uioara de Sus (latitudine, longitudine): 46.3898, 23.8688. Populatia orasului Uioara de Sus este de locuitori.

Harta Uioara de Sus pentru turisti

Daca sunteti in orasul Uioara de Sus sau veniti ca si turist din alte orase sau tarii, harta rutiera Uioara de Sus va ajuta sa aflati locul unde va aflati.
Din punct vedere turistic, in curand vor fi oferite date suplimentare. In harta pe strazi din Uioara de Sus, se pot ditinge numele bulevardelor, strazilor si aleilor in detaliu. Daca sunteti interesat de cartierele orasului Uioara de Sus, acestea se pot vedea micsorand harta (-). Deasemeni, daca doriti sa vedeti harta blocurilor din Uioara de Sus, trebuie doar sa mariti harta folosind butonul de zoom (+). Harta topografica va ofera o imagine mai simpla si lipsita de detalii a cladirilor din Uioara de Sus.
Al doilea buton va ofera sa descoperiti harta din satelit a orasului Uioara de Sus.

Cauta cod postal dupa adresa

Cauta adresa dupa cod postal

Cod Postal Uioara de Sus, Alba

Cod Postal Localitate Strada Judet
515705 Uioara de Sus - Alba

Cod postal

Un cod postal este o serie de litere si/sau cifre adaugate adresei postale pentru scopul sortării corespondenței.
Primele coduri postale din Romania s-a introdus în 1974, iar in mai 2003 a intrat in vigoare un nou cod postal numeric, format din șase cifre.

Cod postal Uioara de Sus, Alba

Codurile postale pentru Uioara de Sus din judetul Alba sunt afisate sub forma de tabel, cu urmatoarele coloane: Cod postal, Localitate, Strada (unde exista) si Judet.