Anunturi Umbraresti-Deal, Galati


Turism Umbraresti-Deal, Galati
Harta Umbraresti-Deal

Date suplimentare pentru harta orasului Umbraresti-Deal

Tipuri de harti afisate

Harta Rutiera Umbraresti-Deal, Harta cu vedere din satelit a orasului Umbraresti-Deal, Harta cu limitele orasului Umbraresti-Deal.

Faceti click pe butoanele de pe harta pentru selecta tipul hartii care doriti sa fie afisata.

Alte date din Umbraresti-Deal

Coordonate Umbraresti-Deal (latitudine, longitudine): 45.7082, 27.4989. Populatia orasului Umbraresti-Deal este de locuitori.

Harta Umbraresti-Deal pentru turisti

Daca sunteti in orasul Umbraresti-Deal sau veniti ca si turist din alte orase sau tarii, harta rutiera Umbraresti-Deal va ajuta sa aflati locul unde va aflati.
Din punct vedere turistic, in curand vor fi oferite date suplimentare. In harta pe strazi din Umbraresti-Deal, se pot ditinge numele bulevardelor, strazilor si aleilor in detaliu. Daca sunteti interesat de cartierele orasului Umbraresti-Deal, acestea se pot vedea micsorand harta (-). Deasemeni, daca doriti sa vedeti harta blocurilor din Umbraresti-Deal, trebuie doar sa mariti harta folosind butonul de zoom (+). Harta topografica va ofera o imagine mai simpla si lipsita de detalii a cladirilor din Umbraresti-Deal.
Al doilea buton va ofera sa descoperiti harta din satelit a orasului Umbraresti-Deal.

Cauta cod postal dupa adresa

Cauta adresa dupa cod postal

Cod Postal Umbraresti-Deal, Galati

Cod Postal Localitate Strada Judet
807316 Umbraresti-Deal - Galati

Cod postal

Un cod postal este o serie de litere si/sau cifre adaugate adresei postale pentru scopul sortării corespondenței.
Primele coduri postale din Romania s-a introdus în 1974, iar in mai 2003 a intrat in vigoare un nou cod postal numeric, format din șase cifre.

Cod postal Umbraresti-Deal, Galati

Codurile postale pentru Umbraresti-Deal din judetul Galati sunt afisate sub forma de tabel, cu urmatoarele coloane: Cod postal, Localitate, Strada (unde exista) si Judet.