Usercazare
usercazare

Hotel Unique


Bucuresti, judet Bucuresti
REF15000207314

Hotel Unique

Prezentare
Situat chiar in centrul Bucurestiului , linga Piata Romana si la doar cateva minute de cele mai importante obiective turistice si de afaceri , Hotelul UNIQUE este nou - nout.

Cu dotari de 4 stele , Hotelul UNIQUE furnizeaza oaspetilor sai servicii la nivel international .

Hotelul UNIQUE este unic nu numai prin locatie , arhitectura si design , dar si prin serviciile de inalta calitate garantate de managementul cu o excelenta experienta . Oaspetii vor simti ca sunt speciali incepand de la modul in care sunt intampinati , de la cafeaua aromata , bauturile fine si gustarile pe care le pot servi si pana la odihna binemeritata intr - o atmosfera calda si placuta data de confortul din camerele Hotelului UNIQUE .

Dotari
14 camere duble cu pat matrimonial
1 apartament cu vedere panoramica

Camerele foarte spatioase beneficiaza din plin de lumina naturala si o atmosfera relaxanta . Toate camerele sunt dotate cu mobilier ultramodern , sistem de climatizare reglabil in functie de dorinta fiecarui oaspete , birou de lucru , minibar , internet gratuit de mare viteza , televizor conectat la cablu , telefon international , foehn , baie cu dus sau cada . Accesul in camerele hotelului se realizeaza pana la etajul 4 cu liftul silentios functionabil in permanenta .

Facilitati
Sala de conferinte cu o capacitate de 45 persoane
Cafe saloon
Salon de mic dejun
Bussines corner
Lobby
Gradina de vara
Parcare


Hotel Unique
Hotel Unique
Hotel Unique


Formular Contact

Mesajul dumneavoastra


cv


Turism Oferte Cazare