Usercazare
usercazare

Pensiunea Majestic


Iasi, judet Iasi
REF15000207367

Pensiunea Majestic

Prezentare
Situata in centrul orasului , pe Str . Petru Rares nr . 7,
Pensiunea Majestic reprezinta o oaza de liniste si relaxare , aflandu - se pe o straduta care aminteste de vechiul Iasi .

Calitatea si bunul gust isi fac simtita prezenta inca de la intrare . Usile au vitralii ce infatiseaza blazonul locului , iar interiorul surprinde placut prin atmosfera calda pe care o degaja . Culorile , mobilierul , corpurile de iluminat , totul pana la cel mai mic detaliu alese cu cea mai mare atentie , au menirea de a - l transpune pe cel care patrunde aici in lumea rafinamentului clasic .

Realizata pe patru nivele , cu ascensor modern ,
Pensiunea Majestic
dispune de 14 unitati de cazare : 3 camere single , 4 camere duble , 5 garsoniere si 2 apartamente . Toate dispun de aer conditionat , minibar , telefon , televizor si conexiune la internet .

Camerele single au un aspect de mansarda si sunt dotate cu paturi matrimoniale . Fiecare are baie proprie , hol si sistem propriu de incalzire . Desi sunt pentru o singura persoana , ele sunt spatioase si intime totodata , prin amplasament si amenajare . Culorile sunt alese cu grija , mobilierul este realizat impecabil , corpurile de iluminat speciale cu nuante in perfecta concordanta cu spatiul , toate acestea imbinandu - se armonios pentru a crea un ambient confortabil si relaxant . Garsonierele sunt la fel de confortabile si placut amenajate . Ele dispun de doua paturi si o canapea extensibila , de un spatiu mult mai mare si de bai proprii cu cada . Toate piesele de mobilier sunt realizate in stil clasic , oferind o imagine impozanta care genereaza in acelasi timp si un placut sentiment de familiaritate . Apatamentele sunt compuse din living , dormitor , hol si baie cu cada . Dormitorul este compus din pat dublu , masuta de toaleta si televizor , in timp ce livingul dispune de canapea extensibila , fotolii , minibar si televizor . Restaurantul si pub - ul nu se abat cu nimic de la aerul clasic si rafinat al Pensiunii Majestic . Restaurantul este pe doua nivele si are o capacitate de circa 200 de persoane . Si in cazul restaurantului se face remarcata aceeasi atmosfera placuta in care se pot servi sortimente de mancare de o mare diversitate cu multe noutati in acest domeniu , preparate de adevarati specialisti romani si straini . Pub - ul este locul ideal pentru a petrece clipe minunate alaturi de prieteni , dar si pentru intalniri de afaceri , datorita caracteristicilor deja cunoscute care ne reprezinta : rafinament si intimitate , imbinate intr - un mod atat de elegant .


Pensiunea Majestic
Pensiunea Majestic


Formular Contact

Mesajul dumneavoastra


cv


Turism Oferte Cazare