Cuptoarele de covrigi Forno D Oro imbina traditia cu avantajele tehnicii moderne , rezultand un produs de o calitate foarte buna . Bolta cuptorului se executa din pamant galben si caramida rosie , in timp ce vatra se realizeaza din caramda refractara
Cred ca nici un miros nu este mai familiar decat cel al painii coapte pe vatra unui cuptor cu lemne . Cuptoarele Forno d Oro respecta traditia prepararii acestui produs atat de iubit de noi toti . In cuptoarele de paine pe vatra Forno d Oro puteti coace
Cuptoarele Forno d Oro sunt realizate din prefabricate , utilizand materiale de cea mai buna calitate . Cuptorul propriu - zis este asezat pe un cadru metalic cu roti . Avantajele acestui tip de cuptoare fata de cele obisnuite : greutate redusa si bineinteles
Cuptoarele Forno d Oro sunt realizate din prefabricate , utilizand materiale de cea mai buna calitate . Alte avantaje ale cuptoarelor noastre fata de cuptoarele obisnuite : timp de montaj foarte scurt , consum redus de combustibil , asigura o temperatura
Cuptor pizza pe vatra , realizat din prefabricate , rodat termic , pentru ca dupa montaj , dumneavoastra sa - l puteti utiliza imediat ( cuptoarele obisnuite necesita cateva zile de rodaj termic ) .
Cuptor Pizza ; comanda electronica ; dotat cu sistem de economie de energie cu ... ; capacitati incepand de la 4 pizza de .... pana la 18 pizza de .....