Anunturi Valea Ursului, Buzau


Turism Valea Ursului, Buzau
Harta Valea Ursului

Date suplimentare pentru harta orasului Valea Ursului

Tipuri de harti afisate

Harta Rutiera Valea Ursului, Harta cu vedere din satelit a orasului Valea Ursului, Harta cu limitele orasului Valea Ursului.

Faceti click pe butoanele de pe harta pentru selecta tipul hartii care doriti sa fie afisata.

Alte date din Valea Ursului

Coordonate Valea Ursului (latitudine, longitudine): 45.4625, 26.651. Populatia orasului Valea Ursului este de locuitori.

Harta Valea Ursului pentru turisti

Daca sunteti in orasul Valea Ursului sau veniti ca si turist din alte orase sau tarii, harta rutiera Valea Ursului va ajuta sa aflati locul unde va aflati.
Din punct vedere turistic, in curand vor fi oferite date suplimentare. In harta pe strazi din Valea Ursului, se pot ditinge numele bulevardelor, strazilor si aleilor in detaliu. Daca sunteti interesat de cartierele orasului Valea Ursului, acestea se pot vedea micsorand harta (-). Deasemeni, daca doriti sa vedeti harta blocurilor din Valea Ursului, trebuie doar sa mariti harta folosind butonul de zoom (+). Harta topografica va ofera o imagine mai simpla si lipsita de detalii a cladirilor din Valea Ursului.
Al doilea buton va ofera sa descoperiti harta din satelit a orasului Valea Ursului.

Cauta cod postal dupa adresa

Cauta adresa dupa cod postal

Cod Postal Valea Ursului, Buzau

Cod Postal Localitate Strada Judet
127349 Valea Ursului - Buzau

Cod postal

Un cod postal este o serie de litere si/sau cifre adaugate adresei postale pentru scopul sortării corespondenței.
Primele coduri postale din Romania s-a introdus în 1974, iar in mai 2003 a intrat in vigoare un nou cod postal numeric, format din șase cifre.

Cod postal Valea Ursului, Buzau

Codurile postale pentru Valea Ursului din judetul Buzau sunt afisate sub forma de tabel, cu urmatoarele coloane: Cod postal, Localitate, Strada (unde exista) si Judet.