Vremea Rosiorii de Vede, TR

Vremea Rosiorii de Vede, TR - sumar

Vremea Rosiorii de Vede, TR - prognoza pe ore

Vremea Rosiorii de Vede, TR - prognoza pe 7 zile

Despre prognoza meteo in Rosiorii de Vede, TR - detalii

La nivel de zi, in Rosiorii de Vede, prognoza meteo este impartita pe intervale orare (din ora in ora) si contine urmatorii parametri meteorologici: o pictograma cu starea vremii, temperatura reala rotunjita la numarul intreg de grade celsius, scurta descriere a conditiilor atmosferice, probabilitatea de precipitatii, cantitatea de precipitatii, umiditatea aerului, viteaza vantului, rafale de vant (viteza maxima a vantului), directia vantului.
Graficul prezinta valorile temperaturii pentru 24 de ore, incepand cu ora cea mai apropiata. Fiecare punct prezentat in grafic, afiseaza valoarea temperaturii pentru ora respectiva.
In plus, in datele meteo pentru Rosiorii de Vede (TR) din ziua curenta, sunt mentionate orele la care rasare si apune soarele orele la care rasare si apune luna, valoarea indexului de ultraviolete (index UV), temperatura reala si cea resimtita, temperatura maxima prognozata pentru zi, temperatura minima prognozata pentru noapte, presiunea atmosferica, umiditatea aerului, vizibilitatea atmosferica, punctul de condens.