Anunturi Campia Turzii, Cluj


Anunturi Imobiliare Campia Turzii, Cluj
Ultimele Anunturi Campia Turzii, Cluj

Harta Campia Turzii

Date suplimentare pentru harta orasului Campia Turzii

Tipuri de harti afisate

Harta Rutiera Campia Turzii, Harta cu vedere din satelit a orasului Campia Turzii, Harta cu limitele orasului Campia Turzii.

Faceti click pe butoanele de pe harta pentru selecta tipul hartii care doriti sa fie afisata.

Alte date din Campia Turzii

Coordonate Campia Turzii (latitudine, longitudine): 46.5586, 23.8707. Populatia orasului Campia Turzii este de locuitori.

Harta Campia Turzii pentru turisti

Daca sunteti in orasul Campia Turzii sau veniti ca si turist din alte orase sau tarii, harta rutiera Campia Turzii va ajuta sa aflati locul unde va aflati.
Din punct vedere turistic, in curand vor fi oferite date suplimentare. In harta pe strazi din Campia Turzii, se pot ditinge numele bulevardelor, strazilor si aleilor in detaliu. Daca sunteti interesat de cartierele orasului Campia Turzii, acestea se pot vedea micsorand harta (-). Deasemeni, daca doriti sa vedeti harta blocurilor din Campia Turzii, trebuie doar sa mariti harta folosind butonul de zoom (+). Harta topografica va ofera o imagine mai simpla si lipsita de detalii a cladirilor din Campia Turzii.
Al doilea buton va ofera sa descoperiti harta din satelit a orasului Campia Turzii.

Cauta cod postal dupa adresa

Cauta adresa dupa cod postal

Cod Postal Campia Turzii, Cluj

Cod Postal Localitate Strada Judet
405100 Campia Turzii - Cluj

Cod postal

Un cod postal este o serie de litere si/sau cifre adaugate adresei postale pentru scopul sortării corespondenței.
Primele coduri postale din Romania s-a introdus în 1974, iar in mai 2003 a intrat in vigoare un nou cod postal numeric, format din șase cifre.

Cod postal Campia Turzii, Cluj

Codurile postale pentru Campia Turzii din judetul Cluj sunt afisate sub forma de tabel, cu urmatoarele coloane: Cod postal, Localitate, Strada (unde exista) si Judet.