CASA LUX

Firma CASA LUX

Magazin companie

Descriere activitate CASA LUX

Agentia PRIMA CASA, infiintata in anul intermediaza vanzarea si inchirierea de garsoniere, apartamente, case si vile, terenuri si paduri, spatii comerciale si industriale. Scopul agentiei este de a oferi clientilor sai servicii de calitate prin profesionalism si transparenta.

Serviciile noastre includ si:

- consultanta juridica ( legislatie in domeniu, notari, calcul taxe notariale, acte de proprietate, contracte de vanzare- cumparare)
- consiliere financiara ( produse de creditare imobiliare sau ipotecare, oferte banci, taxe si impozite ale Administratiei Publice Locale)
- consultanta imobiliara
- relatia cu Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara ( intabulari apartamente, terenuri si construcrii, lotizari terenuri, planuri de situatie, trasari terenuri si constructii)

toate cu respectarea eticii si deontologiei profesionale, asigurand confidentialitatea, siguranta si reusita tranzactiei.

Daca oferta imobiliara din baza noastra de date nu acopera cererea dumneavoastra, vom cauta in exclusivitate imobilul pe care il doriti.

Comisioanele practicate de agentie sunt:

1% din pretul negociat, in cazul vanzarii. Se achita atat de cumparator cat si de vanzator.
50% din valoarea chiriei pe o luna, in cazul inchirierii. Se achita atat de chirias cat si de proprietar.

Agentia inscrie gratuit ofertele dumneavoastra in baza de date proprie, pe internet si in publicatiile de specialitate. Contactati- ne cu incredere, iar agentia va raspunde prompt solicitarilor dumneavoastra.

Date contact CASA LUX 2007

Companie CASA LUX 2007
Oras / Judet Buzau / Buzau
Adresa
Telefoane 0238723705, 0238552525
Adresa web http://www.primacasabz.ro