COZUMEL

Firma COZUMEL

Magazin companie

Descriere activitate COZUMEL

Cand te gandesti la adezivi, chituri si nivelatoare de pardoseala, gandeste PCI.

PCI este o divizie in cadrul " BASF Construction Chemicals" , cu sediul in Augburg , Germania, cu aproape 60 de ani de experienta in dezvoltarea si fabricarea de adezivi, chituri, nivelatoare, sisteme de izolare pentru rezervoare , bazine si produse auxiliare. PCI este lider de piata in Germania.
Brand- ul PCI este ales de catre speciaisti, arhitecti si antreprenori , pentru ca ofera performanta excelenta si durabilitate. PCI poate fi invocata pentru a oferi sfaturi practice si sprijin profesional.

In fruntea tehnologiei, PCI a dezvoltat o gama de produse pentru a se potrivi fiecarei aplicatii proiect si cu caracteristici de performanta, care ofera beneficii reale atat pentru constructii noi cat si pentru renovari.

La construirea sau reconstruirea unei piscine este necesar ca anumite cerinte sa fie indeplinite. Siguranta este, prin urmare, prioritatea principala. Cel mai important aspect pentru a decide asupra materialelor este alegerea de adezivi , mortare corespunzatoare precum si sisteme de impermeabilizare. De peste 50 de ani PCI furnizeaza produse usor de utilizat, inovatii noi dezvoltate pentru domenii specializate , cum ar fi constructia bazinelor de inot.

Reputatia PCI este dovedit prin experienta sa in dezvoltarea sistemelor de mortare calitatative, usor utilizabile , durabile si sigure.

Oferte promovate COZUMEL

Date contact COZUMEL

Companie COZUMEL
Oras / Judet Oradea / Bihor
Adresa Str. dr. Louis Pasteur 38
Telefoane 0730507368
Adresa web http://www.riet.ro