DANROD SOLUTION

Firma DANROD SOLUTION

Magazin companie

Descriere activitate DANROD SOLUTION

Clean all va ofera servici personalizate de curatenie la cerere sau prin incheierea unui contract, frecventa prestari serviciilor de curatenie putand fi: zilnica, saptamanala, lunara, trimestriala
Subcontractarea unei firme specializate de curatenie aduce o serie de avantaje notabile:
- dispar cheltuielile cu personalul pentru efectuarea curateniei ( concedii, asigurari, impozite salari etc. ) ;
- scapati de grija aprovizionari cu materiale igenico- sanitare, lasand aceasta grija in seama noastra;
- aveti un singur furnizor de servicii, o singura factura.
Lucrand in echipe curatenia se face rapid, la ore stabilite convenabil pentru dumneavoastra, neafectandu- va activitatea.

Cauti linistea si confortul unei locuinte? Sau poate atmosfera care sa- ti ofere concentrare, meditatie si relaxare?
Doresti sa- ti renovezi apartamentul, casa sau spatiul de birouri?

Noi venim cu solutia ideala si cu servicii complete, acoperind sectoare variate ale pietei: rezidential, comercial, office, hotel, etc.

Locuinta ta inseamna mai mult decat o simpla constructie. Trebuie sa fii atent la detaliile si aspectele legate de arhitectura, rezistenta, stil de amenajare, termo/ hidro/ fonoizolatie, etc. Toate aceste componente si lucrari, bine executate, iti ofera caminul mult visat.
Fie ca e vorba de finisarea unui interior, de izolarea unei constructii sau de montarea peretilor din rigips, Danrod Solution este firma care iti transforma biroul intr- un spatiu ideal pentru desfasurarea activitatii, iar casa intr- o adevarata oaza de relaxare.
In cadrul serviciilor oferite, dorintele si asteptarile clientului sunt cele care primeaza. Astfel, fiecare colaborare este rezultatul comunicarii dintre beneficiar si specialistii nostri.
Pentru a asigura durabilitatea lucrarilor utilizam echipamente tehnice profesionale si materiale de constructii de o calitate superioara.

Oferte promovate DANROD SOLUTION

Date contact DANROD SOLUTION

Companie DANROD SOLUTION
Oras / Judet Craiova / Dolj
Adresa Str. Mihail Cerchez
Telefoane 0766324392
Adresa web http://www.cleanall.ro