Deblocare Usi Turda

Firma Deblocare Usi Turda

Magazin companie

Descriere activitate Deblocare Usi Turda

Modele de usi pe care le putem debloca in Turda

Deblocari usi metalicein Turda

Oferim servicii de deblocari pentru usile metalice, de producatori diferiti si de dimensiuni variata. Anumite usi metalice se bazeaza pe sistem de inchidere modern, insa acest aspect nu face decat sa ne motiveze si sa ne faca sa intervenim chiar si in cazurile extreme.

Deblocari usi din lemn in Turda

Usile din lemn sunt cel mai usor de deblocat datorita faptului ca sistemul lor de inchidere este unul facil. De asemenea, materialul este unul extrem de maleabil, activitatea echipei noastre realizandu- se fara prea mari probleme.

Deblocari yale usi in Turda

Deblocam toate tipurile de yale, cilindri, broaste, butuci, sau sisteme de inchidere. Asiguram reparatia si inlocuirea yalelor, brostelor, sistemelor de siguranta precum si piese de schimb pentru toate yalele comercializate in tara.

Deblocari usi termopan in Turda

Usile confectionate din PVC sau aluminiu, cunoscute drept usi termopan se pot debloca , indiferent de producator sau forma usii blocate, interventia noastra fiind derulata in baza vastei experiente pe care o avem in acest domeniu.

In general deblocarea usilor in Turda se va realiza fara daune provocate usii. In majoritatea cazurilor butucul yalei trebuie inlocuit.

Pret deblocare usa Turda 50 lei pentru deplasari in oras.

Pretul unui butuc este in general de 70 de lei.

Oferte promovate Deblocare Usi Turda

Date contact Deblocare Usi Turda

Companie inactiva!

Firme din aceeasi categorie