ECOLOGIC SOLUTION

Firma ECOLOGIC SOLUTION

Magazin companie

Descriere activitate ECOLOGIC SOLUTION

Prin prezenta dorim sa va aducem la cunostinta faptul ca societatea noastra are ca obiect de activitate colectarea / transportul deseurilor periculoase si nepericuloase, in vederea eliminarii definitive, stocarii sau valorificarii, dupa caz, fiind autorizata de catre A. P. M BIHOR, in desfasurarea acestei activitati.

De asemenea, va informam ca intocmim documentatii necesare obtinerii autorizatiilor de mediu.

In lista de mai jos va prezentam cateva tipuri de deseuri ce ar putea fi generate de societatea dumneavoastra si preluate de catre noi, la preturi avantajoase: ambalaje contaminate, deseuri de lacuri si vopsele, noroaie de foraj, cerneluri, uleiuri uzate, tonere de imprimanta, emulsii, namoluri, slamuri, ape uleioase, filtre de ulei, materiale contaminate, solutii de degresare, deseuri textile, deseuri piele, deseuri burete si poliuretan, solventi, adezivi, acizi de decapare, turte de filtrare si multe altele.

Prezenta doreste sa releve doar cateva din tipurile de deseuri ce pot fi gestionate de unitatea noastra, gama de servicii oferite de noi fiind una mult mai larga, inclusiv DECONTAMINARE SI ECOLOGIZARE, intreaga echipa muncind pentru identificarea de noi solutii, adaptate fiecarui beneficiar in parte.

In masura identificarii si a altor deseuri, societatea noastra ofera solutii
tehnico- financiare avantajoase, exprimandu- ne interesul in vederea unei colaborari pe termen mediu si lung

Va rugam se ne contactati cu incredere pentru a beneficia de cele mai avantajoase oferte la serviciile de colectare deseuri periculoase si nepericuloase.

Oferte promovate ECOLOGIC SOLUTION

Date contact ECOLOGIC SOLUTION

Companie ECOLOGIC SOLUTION
Oras / Judet Beius / Bihor
Adresa Loc. Beius, str. Ep. Mihail Pavel, nr. 5
Telefoane 0726849804
Adresa web http://www.ecologics.ro