Electrical Consulting Engineering

Firma Electrical Consulting Engineering

Magazin companie

Descriere activitate Electrical Consulting Engineering

SC ELECTRICAL CONSULTING ENGINEERING SRL a fost infiintata in aprilie in Constanta de catre Buciu Alexandru Sorin si Buciu Marian. Firma si- a inceput activitatea prin a presta servicii in domeniul constructiilor civile si industriale.
Datorita evolutiei constante in urma seriozitatii serviciilor prestate, fapt care a generat o serie de recomandari benefice firmei, am inceput un nou domeniu de activitate de mentenanta, revizii curente, revizii generale, reparatii, executie de instalatii electrice noi de utilizare, de alimentare si automatizari, cu personal cu inalta calificare si multi ani de experienta in domeniu.
Personalul are o indelungata experienta profesionala, inclusiv cursuri de pregatire si formare profesionala efectuate in domeniile noastre de activitate:

Lucrari de finisaje interioare si exterioare la constructii civile si industriale:
- tencuiri, gletuiri, zugraveli;
- placari cu gips carton, faianta, gresie;
- turnat sape, mochetari, aplicat linoleum, montat parchet;
- montaj borduri si pavaj,

Lucrari electrice:
- executii de instalatii noi, mentenanta si reparati;
- instalatii electrice;
- automatizari

Compania se angajeaza intr- un proces de dezvoltare dinamica, focalizat pe construirea unui sistem care sa produca, pe termen lung, solutii prompte, adaptate nevoilor clientilor. Specificul companiei consta in capacitatea de a intelege prin relatia cu clientul nu un contract rigid finalizat printr- un act de vanzare - cumparare a unui pachet de servicii, ci o permanenta interfatare constructiva, care transforma partenerii in prieteni si colegi de drum pe o perioada indelungata.

Ne- am adaptat in permanenta metodologia si serviciile astfel incat sa putem raspunde cerintelor ulterioare ale clientilor in timpul derularii proiectelor. Personalul SC ELECTRICAL CONSULTING ENGINEERING SRL este format din ingineri specialisti precum si echipe de muncitori calificati. Astfel am prestat servicii atat pentru persoane fizice si persoane juridice cat si pentru institutii de stat/ primarii.
Certificarea unui sistem de management al securitatii si sanatatii in munca, in scopul mentinerii sanatatii, securitatii si implicit a productivitatii, motivatiei si loialitatii lucratorilor, a fost necesara pentru a putea oferii servicii de calitate intr- un mediu legal:

- ISO standardul de calitate
- certificarea sistemelor de mediu ( ISO ;
- OHSAS este o specificatie de securitate si sanatate in munca;
- BS elaborat de catre British Standards Institu
- In curs de autorizare ANRE pentru categoria Be

Oferte promovate Electrical Consulting Engineering

Date contact Electrical Consulting Engineering

Companie Electrical Consulting Engineering
Oras / Judet Constanta / Constanta
Adresa I.C. Bratianu nr. 176 Complex 2 Cocosi
Telefoane 0726932684
Adresa web http://