ELKOPLAST ROMANIA

Firma ELKOPLAST ROMANIA

Magazin companie

Descriere activitate ELKOPLAST ROMANIA

Incepad din anul compania ceha Elkoplast are ca principal domeniu de activitate producerea de containere si utilaje pentru colectarea, sortarea, compactarea si transportul deseurilor, a containerelor din fibra de sticla necesare colectarii selective a deseurilor si a containerelor de mare capacitate din otel.
Productia de serie se axeaza pe containere si cisterne din fibra de sticla, containere pentru materiale granulare pentru combaterea poleiului si alte produse specifice cu utilitati in domeniul alimentar, al agriculturii, al transporturilor, al constructiilor si nu numai.
In acesti 16 ani de experienta Elkoplast Cehia s- a impus pe piata europeana de profil prin produse cu o valoare utila sporita si durabilitate indelungata, obtinute datorita calitatii superioare de confectionare si prin folosirea materialelor de inalta calitate si certificate.
Incepand cu anul Elkoplast Cehia intra si pe piata romaneasca prin Elkoplast Romania, cu dorinta de a contribui la asigurarea eficacitatii si fiabilitatii gestionarii deseurilor din Romania punand la dispozitia clientilor instrumente necesare pentru :
COLECTAREA, TRANSPORTUL SI DEPOZITAREA DESEURILOR
DEPOZITAREA MATERIALELOR SI MATERIILOR PRIME
INTRETINEREA DRUMURILOR PE TIMP DE IARNA
CONSTRUIRE CELULE LOCATIVE SI COMPLEXE DE LOCUIT
Avand in vedere cresterea continua a productiei deseurilor si pretentiile privind calitatea lor si posibilitatile de sortare facila, utilizand produsele noastre veti reusi sa exploatati mai bine spatiul locurilor de colecare si in acelasi timp sa ameliorati aspectul estetic si curatenia acestor zone.
Astfel noi suntem parteneri Dumneavoastra in managementul deseurilor menajere si industriale oferindu- va echipamente si utilaje pentru depozitarea si preluarea selectiva a deseurilor industriale si menajere. !
Va punem la dispozitie o gama larga de produse printre care amintim: europubele; bio- europubele; containere: ( recipinet) depozitare Adblue, din fibra de sticla, din materiale plastic, zincate la cald, pentru materiale solide periculoase si pentru materiale granulare, semiingropate, abroll, de stocare ISO, IBC, Slim Jim; sisteme de descarcare a containerelor; eurocontainere tip bena; cisterne ( rezervoare ) motorina; prese de balotat; compactoare; prese fixe ( stationare) si mobile; prese foarfeca; statii de transfer, celule si complexe locative; cutii de transport; cosuri de gunoi: stradale, pentru birouri si institutii; carucioare de imprastiat, motostivuitoare si autoutilitare pentru preluarea deseurilor.
Avem incredere ca va veti regasi in viitor printre partenerii Elkoplast in acest proiect de amploare pe piata romaneasca.

Oferte promovate ELKOPLAST ROMANIA

Date contact ELKOPLAST ROMANIA

Companie ELKOPLAST ROMANIA
Oras / Judet Timisoara / Timis
Adresa Str Drubeta Nr 128
Telefoane 0724063544
Adresa web www.elkoplast.ro