FLEXIBIL

Firma FLEXIBIL

Magazin companie

Descriere activitate FLEXIBIL

Flexibil s- a specializat in productia de componente antivibratii din cauciuc si cauciuc vulcanizat pe metal, obtinute prin presare, in serii relativ mici ( intre zeci de bucati si mii de bucati) , folosite intr- un domeniu larg de aplicatii, cum ar fi:
- elemente din cauciuc pentru amortizarea socurilor;
- suporturi de amortizare a socurilor, din cauciuc vulcanizat pe metal;
- suspensii din cauciuc vulcanizat pe metal;
- amortizoare- tampon, din cauciuc vulcanizat pe metal;
- montaje anti- vibratorii, din cauciuc vulcanizat pe metal;
- cuplaje flexibile din cauciuc si din cauciuc vulcanizat pe metal;
- bucse din cauciuc si cauciuc vulcanizat pe metal;

Colectivul nostru a acumulat o bogata experienta in decursul a peste 30 de ani, lucrand alaturi de domenii industriale dintre cele mai exigente, cum ar fi: industria de vehicule si utilaje grele, feroviara, constructii, marina, aparare militara, miniera, constructii de masini- unelte, etc.

Aceasta experienta, cumulata cu un personal profund implicat si o dotare complexa, ne permite sa furnizam solutia optima pentru problemele legate de antivibratie si acustica.

Clientii nostri se pot baza pe noi, incepand de la conceperea produsului, proiectarea si executarea matritei, a componentelor metalice, conceperea amestecului de cauciuc potrivit, pana la executia produsului si testarea lui in conditii similare cu cele din exploatare.

Flexibil si Micromet, care fac parte din acelasi grup de firme, va garanteaza o atentie sporita la detalii, flexibilitate in abordarea problemelor si un raspuns rapid.

Oferte promovate FLEXIBIL

Date contact FLEXIBIL

Companie FLEXIBIL
Oras / Judet Baia Mare / Maramures
Adresa Str. Sub Dura Nr. 3, cod 437229, Sasar, Baia Mare, Romania
Telefoane +40-362-401150
Adresa web http://www.flexibil.com