HCC POLAR - HOTEL TUDOR PALACE* * *

Firma HCC POLAR - HOTEL TUDOR PALACE* * *

Magazin companie

Descriere activitate HCC POLAR - HOTEL TUDOR PALACE* * *

Hotel TUDOR PALACE, este clasificat si omologat, de catre Ministerul Turismului din Romania, de 3 stele, deschis in pentru a asigura cazare, nu doar clientilor individuali, ci si grupurilor organizate. Oferim discount- uri celor care au ales sa treaca de mai multe ori pragul nostru, chiar daca sunteti doar in trecere, pentru o noapte sau doua, va intampinam cu caldura, discretie si servicii de cea mai buna calitate.
Hotelul este amplasat in apropierea Centrului Comercial IULIUS MALL, la doar cateva minute de inima orasului, Zona Palas, unde se afla si Palatul Culturii. Hotel Tudor Palace* * * , va ofera ospitalitatea in camere spatioase - single, double/ matrimonial si triple, siguranta, intimidate, la tarife accesibile. Copii pana in varsta de 12 ani, au gratuitate, acestia fiind insotiti de un adult.
Ca si facilitati dispunem de parcare proprie supravegheata 24/ 24, mic dejun inclus ( CINA GRATIS ) , televiziune prin cablu, aer conditionat, WI- FI, telefon, minibar, uscator de par , toate camerele dispun de bai proprii ( cabina de dus, cada ) , servicii de spalatorie, calcatorie si curatatorie si tot odata asiguram gratuit trasportul de la aeroport la hotel, in cazul in care se solicita acest lucru. Pentru a va face sederea cat mai confortabila, dar si pentru orice alte informatii, echipa noastra va sta la dispozitie 24 de ore din 24.

Misiunea noastra este sa va stam la dispozitie cu tot ce aveti nevoie pentru a petrece un sejur perfect sau pentru a va desfasura in cea mai buna organizare afacerile intreprinse in orasul celor 7 Coline.
Va asteptam sa reveniti mereu cu incredere!

Cu stima,
Echipa HOTEL TUDOR PALACE

Oferte promovate HCC POLAR - HOTEL TUDOR PALACE***

Date contact HCC POLAR - HOTEL TUDOR PALACE***

Companie HCC POLAR - HOTEL TUDOR PALACE***
Oras / Judet Iasi / Iasi
Adresa Str.Ciurchi,30
Telefoane 0746/950061 0232/244010
Adresa web http://www.hoteltudorpalace.ro

Taguri HCC POLAR - HOTEL TUDOR PALACE* * *