INTER CARS ROMANIA

Firma INTER CARS ROMANIA

Magazin companie

Descriere activitate INTER CARS ROMANIA

Inter Cars S. A. a fost infiintata in anul de catre Krzysztof Oleksowicz, Piotr Oleksowicz si Andrzej Oliszewski, care au stabilit prima facilitate de distributie pentru piese de schimb si accesorii auto pe strada Powsinska ( Varsovia) . Depozitul, avand o suprafata de 300 de metri patrati, a reprezentat in perioada respectiva si sediul social al companiei.
Peste 10 ani, Inter Cars S. A. inaugura in apropierea Varsoviei ( Czastkow Mazowiecki) un modern centru logistic, in suprafata de peste 17. 000 de metri patrati, care este si in prezent sediul social al celei mai mari companii din Europa in domeniu.
In anul prin fuziunea Inter Cars S. A. cu Japan Cars Auto, cel mai mare distribuitor european de piese si accesorii auto pentru vehicule produse in Asia, suprafata de depozitare a crescut la impresionanta cifra de mp, prin aportul adus de centrul logistic din Kajetany.
Cu un stoc curent de peste 000 de repere diferite si cu o retea formata din peste 120 de furnizori ( din care mare parte sunt si furnizori pentru prima echipare) , Inter Cars S. A. este liderul european in domeniu.
In prezent reteaua de distributie este formata din parteneri care acopera atat teritoriul Poloniei ( 120 de astfel de parteneri) , dar si tari precum Republica Ceha ( 15 parteneri) , Slovacia ( 10 parteneri) , Croatia, Ungaria, Lituania, Ucraina, Italia, Belgia.
Pe langa distributia de piese si accesorii pentru autoturisme si vehicule comerciale, Inter Cars este distribuitor agreat al legendarei marci de motociclete britanice Triumph. Inter Cars detine de asemenea doua companii ( Lauber si Feber) , prima fiind specalizata in reconditionarea pieselor de schimb iar cea de- a doua in productia de remorci si semiremorci.

Din Inter Cars S. A. este membru fondator al Asociatiei Distribuitorilor de piese de schimb.
Cel mai nou membru al grupului de firme Inter Cars este compania deschisa in Romania ( Inter Cars Romania S. R. L. ) Compania opereaza deja un depozit regional in Cluj Napoca in planurile de viitor fiind inclusa o extindere a ariei de distributie, prin intermediul partenerilor comerciali, astfel ca la sfarsitul anului sa fie acoperita 50% din suprafata administrativa a Romaniei.

Oferte promovate INTER CARS ROMANIA

Date contact INTER CARS ROMANIA

Companie INTER CARS ROMANIA
Oras / Judet Cluj Napoca / Cluj
Adresa str Corneliu Coposu 167 A
Telefoane 0364 404 327
Adresa web http://www.intercars.ro