IZOLARI TERMICE

Firma IZOLARI TERMICE

Magazin companie

Descriere activitate IZOLARI TERMICE

IZOLARI TERMICE SRL î& # i desf& # & # oar& # activitatea în domeniul constructiilor si instala& # iilor pentru construc& # ii, de la începutul activit& # & # ii & # i pân& # în prezent. În toat& # perioada de activitate, societatea a cunoscut o permanent& # dezvoltare & # i o diversificare a gamei de servicii oferite. De asemenea, pe tot parcursul existen& # ei, s- au f& # cut investi& # ii pentru asigurarea unei baze materiale cât mai complexe & # i competitive. Societatea se adreseaz& # clien& # ilor persoane fizice & # i persoane juridice, care au domiciliile sau sediile pe teritoriul României.
IZOPROTECT SRL asigura un nivel corespunzator al raportului pret/ calitate atat pentru desfasurarea unei activitati rentabile si eficiente cat si pentru sustinerea unui caracter concurential accentuat al serviciilor proprii.

IZOPROTECT SRL executa urmatoarele tipuri de lucrari :
1. lucrari de instalatii si izolatii :
Executam lucrari complete de izolatii ( termoizolatii, fonoizolatii, hidroizolatii, lucrari de ignifugare) , suntem specializati in realizarea lucrarilor de izolatii cu spuma poliuretanica ce ofera o protectie completa, fara nici o pierdere termica a intregii cladiri. Acest tip de izolare ofera protectie impotriva aerului cald sau rece, precum si impotriva umiditatii. Materialele folosite, elimina orice pierdere termica asigurand o economie la energie de pana la 40% , fiind cel mai bun sistem de izolare de pe piata. Izolatia cu spuma poliuretanica previne formarea condensului de la vaporii de apa din interiorul zidurilor. Izolarea cu spuma poliuretanica isi mentine proprietatile de izolare pentru intreaga durata de viata a constructiei, fiind singurului sistem de protectie hidro- termo- fono- ingnifuga in acelasi timp. Dispunem de echipe mobile cu care putem actiona rapid pe intreg teritoriul tarii.
Categoriile de constructii la care se utilizeaza spuma poliuretanica: constructii civile si industriale, constructii agro- zootehnice, camere frigorifice, insonorizari.
2. instalatii sanitare si de incalzire centrala ;
3. lucrari de instalatii electrice ;
4. lucrari de contructii de cladiri ;
5. alte lucrari specifice pentru constructii.

Date contact IZOLARI TERMICE

Companie IZOLARI TERMICE
Oras / Judet Braila / Braila
Adresa Str. Matei Basarab, nr. 84
Telefoane 0744 595 715
Adresa web http://www.termoizolari.ro