LEONARD DESIGN

Firma LEONARD DESIGN

Magazin companie

Descriere activitate LEONARD DESIGN

In anul am inceput comercializarea jaluzelelor verticale si orizontale. In acelasi an am inceput comercializarea de fotolii pentru masaj, usi interior si exterior , jaluzele, tamplarie pvc, fabricata la comanda prin deschiderea unui magazin de prezentare in Resita – Leonard Design.
De la infiintare si pana in prezent LEONARD DESIGN si- a îmbunatatit si diversificat permanent aria produselor si serviciilor oferite, fiind acum una din putinele firme de pe piata care are capacitatea de a acoperi o gama larga de necesitati ale potentialilor clienti.
Zi de zi incercam sa satisfacem cerintele cat mai exigente ale clientilor nostrii cu produse de calitate foarte buna.
De- a lungul timpului ne- am dezvoltat continuu, fapt reflectat in numarul de lucrari prestate si prin numarul mare de solicitari.
Experienta in domeniu a firmei noastre garanteaza asupra calitatii executiei si durabilitatii materialelor folosite
Leonard Design ofera o gama variata de servicii in domeniul sistemelor de acoperiri ferestre. Societatea ofera aceste servicii ca un tot unitar la cererea clientului incorporand toate etapele necesare acestui proces menit sa potenteze la maxim spatiul dumneavoastra de locuit sau in care va desfasurati activitatea.
Astfel pornind de la designul efectuat in consultanta directa cu clientul continuand cu executia pe parcursul careia dam dovada de flexibilitate si terminand cu finisajele executate cu mare atentie la detaliu Leonard Design se va dovedi alegerea optima pentru imbunatatirea si chiar transformarea spatiilor ce le doriti a fi amenajate.

Oferte promovate LEONARD DESIGN

Date contact LEONARD DESIGN

Companie LEONARD DESIGN
Oras / Judet Resita / Caras Severin
Adresa Bd. Republicii 19 (langa Posta)
Telefoane 0255.211106
Adresa web www.leonard-design.ro