MADEINTECH

Firma MADEINTECH

Magazin companie

Descriere activitate MADEINTECH

MadeinTech Romania este o societate comerciala cu capital privat romanesc avand ca principal obiect de activitate importul si distributia de cablaj imprimat si materiale electroizolante.

Stocurile MadeinTech Electronics cuprind cablaje imprimate pe suport ( dielectric) de sticlotextolit, textolit ( stratitex) , pertinax, teflon. Materilalele electroizolante si materialele termoizolante au la baza electroizolant laminat de tip stratificat ignifug: sticlotextolit, textolit ( stratitex) , pertinax, teflon, teflon grafitat, teflon armat cu fibra de sticla, prespan, carton prespan, carton calibrat, carton electroizolant, tesatura teflonata, stratitex, textolit, isospan, pertinax, stratifoliu si cablaje imprimate ( circuit imprimat) .

Pentru industria electronica si electrotehnica cablajele imprimate pe care le distribuim sunt simplu placat, dublu placat, multistrat. Cele dublustrat si cele multistrat sunt ideale pentru strapungeri prin gauri metalizate. PCB ( printed circuit boards) suporta o corodare usoara cu clorura ferica sau acid in functie de grosimea stratului de Cu: 18 , 35 , 50 , 70 microni, respectiv o stanare a padurilor pentru o lipire usoara, la o temperatura scazuta a aliajului de lipit LP, si acoperire electroizolanta cu solder mask. Mai multe detalii despre produse le obtineti prin e- mail.

Orice diametru pentru bara, bare sticlotextolit, textolit, pertinax, teflon.
Orice diametru interior exterior pentru tub, tuburi sticlotextolit, textolit, stratitex, pertinax, teflon.
Orice piesa, piese din sticlotextolit, textolit, pertinax, teflon, in orice grad de complexitate, le realizam dupa desenul clientului sau propunem noi solutia tehnica constructiva cea mai adecvata.
Orice grosime de placa, placi sticlotextolit, textolit, pertinax electrotehnic de joasa sau de inalta frecventa, teflon. Teava, tevi si blocuri turnate din sticlotextolit, textolit, pertinax, teflon. Pentru utilaje si aplicatii din industria alimentara si electrotehnica.

Domenii de utilizare ( grupa de materiale de utilizare universala) : bucsi pentru lagare de alunecare, ghidaje, role de sustinere, de intindere, de ghidare si de transport, scripeti, roti dintate, cremaliere, roti melcate, roti de lant, placi de taiere si ghidare a taierii, elemente izolatoare, elemente de etansare, suruburi, piulite, saibe, flanse, elemente de legatura, cilindri, discuri, etc.

Carcase metalice pentru produse electronice si alte aplicatii industriale, didactice sau hobby.

- materiale electroizolante ( sticlotextolit, textolit- stratitex, pertinax electrotehnic)
- cablaj imprimat ( simplu, dublu placat, multistrat - - sticlotextolit, textolit- stratitex, pertinax electrotehnic)
- materiale pentru executia cablajelor PSB
- carcase metalice ( diferite utilizari, vopsite electrostatic, fante de aerisire, panouri de aluminiu)
- logistica proiectarii ergonomice a aparatelor si automatizarilor
- lampi stroboscop pentru utilizari civile si militare

Date contact MADEINTECH

Companie MADEINTECH
Oras / Judet Suceava / Suceava
Adresa Suceava 720042 str. Ana Ipatescu, nr. 6
Telefoane 0230 222 525, 0724 222 525
Adresa web https://www.madeintech.com