MAX- CONFORT

Firma MAX- CONFORT

Magazin companie

Descriere activitate MAX- CONFORT

Din anul in peisajul firmelor de success din Botosani a aparut un nou jucator important, MaxConfort, reprezentantul exclusiv al companiei PRESTAREA in judet. Suntem deschisi noilor oportunitati si proiectelor dintre cele mai complexe si ne dezvoltam continuu pentru a oferi clientilor produsele si serviciile de care au nevoie.
In ultima perioada clientii cauta tot mai mult, termopane ieftine in Botosani dar pentru siguranta si confortul casei tale, Max Confort recomanda sa nu faceti rabat la calitate! Un pret mai bun astazi poate duce catre reparatii, disconfort si costuri suplimentare mai tarziu.
Indiferent daca este vorba despre un proiect de renovare sau de o constructie noua, venim in intampinarea clientului cu produse de calitate si o vasta experienta in ceea ce priveste tamplaria din PVC marca VEKA si din aluminiu.
Oferim consiliere tehnica cu un grad inalt de profesionalism si va punem la dispozitie produse care se bucura mai inainte de toate de calitate: ferestre si usi din PVC marca VEKA, ferestre si usi din aluminiu, realizate cu sticla Saint- Gobain si feronerie G- U. Pe langa toate acestea MaxConfort mai ofera panouri solare, placari cu bond, pereti cortina, structuri metalice usoare, balustrade si scari, usi de garaj, rulouri de exterior si jaluzele verticale.


Produsele noastre sunt realizate in urma parcurgerii unui flux tehnologic complex cu ajutorul utilajelor de ultima generatie. Ele sunt supravegheate permanent, realizandu- se controlul calitatii atat pe linia de fabricatie cat si la predarea tamplariei catre echipele de montaj. Pentru a ajunge la client produsele noastre sunt transportate cu mijloace de transport special dotate pentru livrarea sistemelor de ferestre si usi din PVC si aluminiu si a pachetelor termoizolante de sticla. Montajul tamplariei este realizat de echipe cu o vasta experienta, utilizand materiale de calitate si respectand tehnologia de montaj si standardele europene in domeniu.

Calitatea produselor comercializate de MaxConfort este certificata de sistemele de management al calitatii SR EN ISO SR OHSAS si SR EN ISO De asemenea, ferestrele si usile MaxConfort poarta marcajul CE respectand toate normele europene.

Oferte promovate MAX-CONFORT

Date contact MAX-CONFORT

Companie MAX-CONFORT
Oras / Judet Botosani / Botosani
Adresa Str. Victoriei nr. 8
Telefoane 0740.583.582
Adresa web http://www.tamplariepvcbotosani.ro