PLURISERV

Firma PLURISERV

Magazin companie

Descriere activitate PLURISERV

Avem o vechime de 10 ani in vanzarea catre public a produselor naturiste.
Va oferim: suplimente alimentare, siropuri, ceaiuri, produse apicole, cosmetice bio, aromaterapie, alimente bio, parafarmaceutice, de la cei mai buni producatori.
Vizitati: https://cufarulculeacuri.ro/
Scopul nostru este de a va oferi o paleta cat mai variata de produse naturiste care pot fi folosite de catre toate categoriile de varsta si pentru toate afectiunile.
Experienta bogata in sprijinul sanatatii dumneavoastra este rezultatul longevitatii noastre pe piata produselor naturiste.
Ceea ce mancam in zilele noastre nu ne mai asigura toata gama de nutrienti imdispensabili activitatii normale a organismului.
Cu ajutorul acestor suplimente, intentionam sa va oferim o completare a necesitatilor corpului dumneavoastra pentru a functiona la parametri normali.
Preparatele fabricate de industria farma si cea de cosmetice sunt obtinute in totalitate pe cale sintetica ceea ce determina probleme secundare multiple, unele extrem de serioase.
Aceste efecte secundare sunt inexistente prin utilizarea produselor obtinute din compusi naturali.
Incercam sa realizam o legatura cat mai deschisa cu dumneavoastra, va oferim consultanta de specialitate pentru realizarea unor recomandari personalizate in functie de problemele sanatatii dumneavoastra.
Incercam retinerea clientilor nostri prin oferte si discounturi.
Ineditul ofertei noastre sta in gruparea preparatelor in pachete tematice pe tipuri de afectiuni si la preturi promotionale.
Credem ca oricine poate fi sanatos observand principiile alimentatiei holistice, ale remediilor naturiste, unei vieti active si gandirii pozitive.
Motto-ul nostru este: "MEDICUL TRATEAZA INSA NATURA VINDECA".
Prin paginile de blog din magazinul nostru online va punem la dispozitie sfaturi de interes pentru bunul mers al sanatatii dumneavoastra.
Va invitam sa ne contactati telefonic sau pe adresa de e-mail a magazinului pentru orice recomandare ori sfat.

Oferte promovate PLURISERV

Date contact PLURISERV

Companie PLURISERV
Oras / Judet Bacau / Bacau
Adresa Calea Marasesti nr. 88
Telefoane 0757 662 854
Adresa web http://cufarulculeacuri.ro/