REGON

Firma REGON

Magazin companie

Descriere activitate REGON

Suntem o companie tanara, specializata in comercializarea produselor electronice, fiind reprezentanti regionali ai unor companii de renume mondial ca Samsung, DIGIT Profesional,
NEC, Procolor, Evolis, 3M, FEC.
Din variata gama de produse comercializate de noi, am dori sa subliniem cateva:
- Sisteme de advertising, comunicare si informare - DIGIT Profesional. Cu
informatia si dialogul in centrul atentiei, mesajul dumneavoastra va fi transmis clar si atractiv. Monitoare cu videoplayere incorporate si casete luminoase pentru a va transmite
mesajele catre clienti.
- Intreaga gama de videoproiectoare si display- uri publice - NEC. Videoproiectoare pentru toate buzunarele, de la cele cu functii de baza, usor de folosit si la preturi din cele mai atractive, pana la cele puternice pentru sali de conferinta si amfiteatre. Dispay- uri publice special construite pentru a rula imagini repetitive si statice 24 de ore pe zi.
- Ecrane de proiectie - PROCOLOR. Pentru imagini clare si stralucitoare. Intreaga gama de dimensiuni, manuale sau motorizate, de la birouri pana la sali de cinema.
- Televizoare LCD si Plasma - SAMSUNG. Televizoare PLASMA si LCD pentru cei
pretentiosi.
- Monitoare Touchscreen - Microtouch 3M si BeTouch. Solutia perfecta pentru Puncte de Vanzare ( POS) inteligente, infochioschiuri sau oriunde o tastatura incurca sau nu este necesara. Usurinta in operare si rapiditate in servirea clientilor.
- Sisteme de supraveghere, detectie si alarmare - VISTA UK. Securitate de la liderul pietei in Marea Britanie si unul din liderii mondiali pe piata de profil.
- Imprimante si inregistratoare de carduri - EVOLIS. Imprimante pentru toata gama de carduri cu banda magnetica, coduri de bare sau SmartChip. Solutia ideala pentru
tiparirea si inregistrarea cardurilor de fidelizare, legitimatiilor si cardurilor de acces securizate. Posibilitati de imprimare a hologramelor de securizare.
- POS- uri cu touchscreen TouchPOS - FEC. Puncte de vanzare ( POS) inteligente de la unul din liderii mondiali ai pietei de profil. Usurinta in operare si rapiditate in servirea
clientilor.
- Cititoare de carduri, cititoare de coduri de bare.
- Imprimante POS BIXOLON - SAMSUNG miniprinters. Imprimante pentru bonuri.
Fiabile si eficiente.
- Design si executie de proiecte SmartHome si SmartOffice. Integrare de sisteme audio- video, automatizari pentru climatizari, instalatii de incalzire, ventilare, iluminare.
Totul pentru confortul dumneavoastra acasa sau la birou.
Pentru oferta completa si alte detalii va rugam sa vizitati site- ul nostru.

Date contact REGON

Companie REGON
Oras / Judet Suceava / Suceava
Adresa Str. Victoriei, Nr. 21, Bl. E15, Sc. A, Ap. 17, Suceava
Telefoane 0754036435
Adresa web http://www.regon.ro