SERKO ADVERTISING

Firma SERKO ADVERTISING

Magazin companie

Descriere activitate SERKO ADVERTISING

Consultanta, grafica si executie stampile, comercializam si va oferim consultant in domeniul stampilelor. Producator de stampile din anul executam stampile ieftine bucuresti , cu livrare rapida, stampile firme, stampile avocati, stampile medici, stampile pfa, stampile banci, stampile firme noi, stampile firme contabilitate, stampile rapid, consumabile stampile, accesorii stampile, tusiere de rezerva pentru stampilele pe care le detini deja la firma sau acasa, tus pentru stampile.
Va stam la dispozitie printro colaborare reciproc avantajoasa. Fara trafic. . . fara nervi . . . fara stres!
Serko Advertising va oferim cea mai complex agama de stampile, tus, tusiere, datiere, stampile cu data la cea mai inalta calitate marca COLOP, NORIS, REINER, fabricate in Austria si Germania. Stampilele COLOP corespund oricarei activitati, de la birouri, cabinete medicale si companii mici, pana la banci si companii multinationale.
Cu o experienta de peste 14 ani pe piata Romaneasca de stampile vas tam la dispozitie cu consultata in alegerea stampilei in executarea graficii pentru stampile si in executia fizica a stampilei dumneavoastra
SERKO Advertising srl va ofera stampile solutii de amprentare a identitatii

Date contact SERKO ADVERTISING

Companie SERKO ADVERTISING
Oras / Judet Bucuresti / Bucuresti
Adresa grigore alexandrescu 6
Telefoane 0722643673
Adresa web http://www.stampile-ieftine.ro