SPIACT CRAIOVA

Firma SPIACT CRAIOVA

Magazin companie

Descriere activitate SPIACT CRAIOVA

SPIACT CRAIOVA - 34 DE ANI IN SLUJBA SIGURANTEI CIRCULATIEI IN TRANSPORTUL FEROVIAR

Calea ferata fiind un segment important in economia nationala a unei tari, are in permanenta nevoie de furnizori fideli si operativi pentru echipamentele, masinile si utilajele pe care le are in dotare.

Printre partenerii de cursa lunga ai CFR, dar cu o buna orientare si in realizarea de produse si servicii de uz general, se numara Societatea Comerciala de Productie Industriala, Centralizare si Telecomanda " SPIACT " Craiova.

In anul se infiinteazala Craiova, in cadrul sectiei CT 1, un atelier in care se reparau semnale de distanta, automate de statie, sonerii ale clopotelor de canton, telegrafe, manipulatoare.

Acest atelier numara la infiintare 16 meseriasi, numar ce constituie nucleul din care va lua amploare viitoarea Sectie de Productie Industriala, Aparataj , Centralizari si Telecomunicatii CFR Craiova.

In anul vechiul atelier de reparatii devine sectie independenta si este dotata cu utilaje si masini noi. In urma retehnologizarii, colectivul SPIACT SA Craiova, in stransa legatura cu Institutul de Cercetare si Proiectare pentru Transporturi( ICPT) Bucuresti si- a propus asimilarea in productie a numeroase produse si instalatii de cale, indispensabile unui trafic feroviar modern( inductori de cale, electromecanisme de triaj, aparate de comanda pentru triaje mecanizate) .

SPIACT SA Craiova isi continua activitatea, imbunatatind permanent calitatea produselor executate si asimiland produse noi.

Astazi, unitatea noastra produce si repara:

- aparate electromecanice pentru dirijarea traficului pe calea ferata;

- aparate pentru distributie si comanda electrica;

- echipamente electrice;

- aparate masurare inductori cale;

- transformatoare, etc;

Realizarea produselor noastre se face in doua ateliere de productie care se structureaza in 11 sectoare: sector electronica, confectii circuite imprimate si metalografie, turnatorie, prelucrari mecanice, tamplarie, vopsitorie, bobinaj, debitari, confectii metalice, forja; , montaj aparate SCB, IFTE, TTR, ELF.

Incepand cu 09. 02. capitalul social al societati noastre impartit in actiuni nominative, este detinut in totalitate de actionarul BROADHURT INVESTMENTS LIMITED.

Cresterea continua a cifrei noastre de afaceri, a presupus si presupune un efort continuu de adaptare a produselor noastre la cerintele crescande ale pietei, prioritatea absoluta constituind- o satisfacerea clientilor nostri.

Oferte promovate SPIACT CRAIOVA

Date contact SPIACT CRAIOVA

Companie SPIACT CRAIOVA
Oras / Judet Craiova / Dolj
Adresa Aleea Depoului, Nr.10, Craiova, Dolj
Telefoane + 40251-418392
Adresa web http://www.spiact.ro