TEKNO POINT

Firma TEKNO POINT

Magazin companie

Descriere activitate TEKNO POINT

Firma Tekno Point a fost infiinÅ£atÄf in anul anul in care firma, cu un
personal educat in Italia si- a inceput activitatea.
Obiectivul nostru a fost, si bineinÅ£eles incÄf este, servirea instalatorilor si distribuitorilor cu materiale de cea mai bunÄf calitate si la un preÅ£ ci¢t mai bun ati¢t in domeniul
ventilaÅ£iei, ci¢t si a aparatelor de aer condiÅ£ionat sau a materialelor electrice.
Firma noastrÄf oferÄf, de asemenea, si asistenÅ£Äf tehnicÄf. Tekno Point a fost printre primele companii care a atras atenÅ£ia asupra necesitÄfÅ£ii si avantajele ventilatoarelor de uz casnic ( pt. baie sau bucÄftÄfrie) .
Ventilatoarele de uz casnic si industrial Tekno Point sunt foarte populare, putem spune cÄf, in acest domeniu suntem unii dintre liderii pieÅ£ii.
Cel mai mare progres l- am realizat la aparate de aer condiÅ£ionat, radiatoare, recuperatoare de cÄfldurÄf si purificatoare de aer.
Produsele Tekno Point imbinÄf design- ul modern si estetic cu ultimele progrese tehnice in domeniu.
Pe li¢ngÄf calitatea si preÅ£ul produselor suntem atenÅ£i ca si condiÅ£iile de livrare si platÄf sa fie in concordanÅ£Äf cu solicitÄfrile colaboaratorilor nostri.
Datoriti£ faptului cÄf in mediul inconjurÄftor calitatea aerului este din ce in ce mai proasti£, purificatoarele de aer Tekno Point sunt din ce in ce mai cÄfutate.

Tekno Point va poate oferi o gamÄf largÄf a acestor produse - ati¢t modele de uz casnic ci¢t si cele de putere mai mare.
Firma noastrÄf ocupÄf o poziÅ£ie respectabilÄf si in domeniul automatizÄfrilor si a iluminatului public si de interior.
Comfortul casei Dvs. poate fi sporit cu interfoanele / videointerfoanele si sistemele de deschidere automate pentru porţi Tekno Point.

Date contact TEKNO POINT

Companie TEKNO POINT
Oras / Judet Oradea / Bihor
Adresa Oradea,Str. Mestesugarilor 12
Telefoane 0359197473
Adresa web http://teknopoint.com