Termoplanet

Firma Termoplanet

Magazin companie

Descriere activitate Termoplanet

Termoplanet va ofera: mobilier pentru gradina, mobilier din pal melaminat ( bucatarii, sufragerii, dormitoare, camere pentru copii si tineret, sau mobilier pentru birouri) cu fronturi din pal mdf sau lemn masiv, numeroase tipuri si modele de usi glisante. Va ma oferim tamplarie pvc SALAMANDER sau REHAU cu geam termopan, tamplarie din lemn stratificat usi metalice MACO, usi pentru interior, si multe altele.
Acesta este motivul pentru care noi spunem cu toata increderea si sinceritatea ca " La Termoplanet confortul nu are limite"
Vizitati site- ul nostru sau luati legatura cu noi si va veti convinge ca noi suntem cea mai buna alegere pe care o puteti face. Avantajele pe care le aveti de la noi sunt numeroase si dintre ele se evidentiaja urmatoarele: economisiti timp si resurse pentru ca noi venim cu o gama foarte larga de produse si servicii care satisfac pana si cele mai exigente cereri; la achizitionarea unor pachete de produse primiti reduceri importante, sau diferite bonusuri. Acestea sunt doar unele din avantajele pe care le puteti avea numai la TERMOPLANET

Oferte promovate Termoplanet

Date contact Termoplanet

Companie inactiva!