WEST PROPERTY ADVISOR

Firma WEST PROPERTY ADVISOR

Magazin companie

Descriere activitate WEST PROPERTY ADVISOR

Compania West Property Advisor activeaza in domeniul serviciilor de consultanta financiara. Suntem animati de pasiunea pentru lucrul bine facut si suntem hotarati sa castigam si sa mentinem increderea clientilor nostri furnizandu- le constant servicii de inalta calitate profesionala.
Experienta cumulata a consultantilor nostri include asistenta privind activitatile unor companii internationale si mari companii locale, active in domeniile financiar- bancar, imobiliar, bunuri si servicii de larg consum, investitii private, etc.

Modul in care compania noastra s- a implicat in proiecte de consultanta din domenii variate a facut posibila identificarea elementelor ce asigura succesul mai multor afaceri, constituindu- se intr- un plus de valoare in fata celorlalte societati ce activeaza in domeniul consultantei.

Valorile firmei noastre izvorasc din profesionalismul cu care ne tratam clientii, din modul transparent in care ne conducem afacerile si din principiile pe care le promovam in cadrul echipei noastre, principii care vizeaza confidentialitate, respect si loialitate reciproca. Cu timpul am transformat simple legaturi de afaceri in relatii bazate pe o colaborare stransa, deschisa oportunitatilor.


Compania West Property Advisor va sta la dispozitie prin intermediul unei echipe de profesionisti cu viziune globala si cu experienta de lucru in proiecte care vizeaza:
- Evaluarea proprietatilor imobiliare pentru:
- Garantarea imprumuturilor bancare
- Stabilirea valorii de piata a proprietatii in vederea vanzarii, cumpararii, fuziuni- achizitii sau schimburi
- Raportarea financiara
- Aplicarea standardelor internationale de contabilitate
- Evaluari in vederea utilizarii rapoartelor in exproprieri
- Evaluari pentru investitori, licitatori, lichidatori, administratia locala
Analiza economico- financiara
- Studii de fezabilitate si planuri de afaceri
- Analiza celei mai bune utilizari
- Analize economico - financiare pentru diagnosticarea starii de performanta a echilibrului financiar Analiza costurilor
- Studii si cercetari de piata
Consultanta finaciara pentru proiecte de investitie

Oferte promovate WEST PROPERTY ADVISOR

Date contact WEST PROPERTY ADVISOR

Companie WEST PROPERTY ADVISOR
Oras / Judet Timisoara / Timis
Adresa Silistra, nr. 23
Telefoane 0769688998
Adresa web http://www.westpropertyadvisor.ro