Descrierea Cursului:
Cursul asigura pregatirea ospatarului pentru servirea consumatorilor cu produsele alimentare solicitate, intr- un local de alimentatie publica.
Competente dobandite:
 modalitati de servire si de asigurare a satisfactiei clientilor
 modalitati de conversatii cu clientii si de notare a cerintelor acestora;
 servirea clientilor conform cerintelor acestora;
 prezentarea preparatelor si bauturilor ce sunt solicitate de clienti
Tematica:
Tematica va cuprinde metode de servire la cererea consumatorilor a preparatelor culinare, bauturi si alte produse comestibile. Obiectivul minimal pe care- l urmareste este satisfacerea momentana a consumatorului, iar obiectivul maximal este sa- l convinga pe acesta ca, de fiecare data cand va reveni, va avea aceleasi satisfactii. Efectul astfel obtinut se va materializa in planul ridicat al incasarilor, in afluxul consumatorilor. Serviciul propriu- zis consta in primirea clientilor si stabilirea relatiei cu acestia ( salutul, pronuntarea numelui clientului, daca este cunoscut, informarea lor sugestiva, verbala si prin lista) .
Programa:
Durata: 1 luna
Cursul asigura atat pregatire practica cat si pregatirea teoretica, asigurandu- se aplicatii practice pentru tematica abordata. SE ASIGURA SUPORT DE CURS.
Cost curs: 600 lei PLATA IN 3 RATE
I. La inscriere � 100 lei;
II. La prima zi de curs- 300 lei;
III. La jumatatea cursului- 200 lei;
* include toate costurile, materiale curs, sustinere examen, eliberare diplome/ adevetinte de studiu
Dosar inscriere: copie xeorx : CI, certificat de nastere, casatorie, diploma de studii.
Reduceri:
10% - Studentii ce urmeaza cursuri universitare zi in baza carnetului vizat; someri cu carnetul vizat la zi;
20% - persoane cu handicap
Discount pentru organizatii/ firme/ grupuri in functie de numarul de persoane inscrise la curs