Anunturi Sarata-Monteoru, Buzau


Turism Sarata-Monteoru, Buzau
Harta Sarata-Monteoru

Date suplimentare pentru harta orasului Sarata-Monteoru

Tipuri de harti afisate

Harta Rutiera Sarata-Monteoru, Harta cu vedere din satelit a orasului Sarata-Monteoru, Harta cu limitele orasului Sarata-Monteoru.

Faceti click pe butoanele de pe harta pentru selecta tipul hartii care doriti sa fie afisata.

Alte date din Sarata-Monteoru

Coordonate Sarata-Monteoru (latitudine, longitudine): 45.1476, 26.6409. Populatia orasului Sarata-Monteoru este de locuitori.

Harta Sarata-Monteoru pentru turisti

Daca sunteti in orasul Sarata-Monteoru sau veniti ca si turist din alte orase sau tarii, harta rutiera Sarata-Monteoru va ajuta sa aflati locul unde va aflati.
Din punct vedere turistic, in curand vor fi oferite date suplimentare. In harta pe strazi din Sarata-Monteoru, se pot ditinge numele bulevardelor, strazilor si aleilor in detaliu. Daca sunteti interesat de cartierele orasului Sarata-Monteoru, acestea se pot vedea micsorand harta (-). Deasemeni, daca doriti sa vedeti harta blocurilor din Sarata-Monteoru, trebuie doar sa mariti harta folosind butonul de zoom (+). Harta topografica va ofera o imagine mai simpla si lipsita de detalii a cladirilor din Sarata-Monteoru.
Al doilea buton va ofera sa descoperiti harta din satelit a orasului Sarata-Monteoru.

Cauta cod postal dupa adresa

Cauta adresa dupa cod postal

Cod Postal Sarata-Monteoru, Buzau

Cod Postal Localitate Strada Judet
127366 Sarata-Monteoru - Buzau

Cod postal

Un cod postal este o serie de litere si/sau cifre adaugate adresei postale pentru scopul sortării corespondenței.
Primele coduri postale din Romania s-a introdus în 1974, iar in mai 2003 a intrat in vigoare un nou cod postal numeric, format din șase cifre.

Cod postal Sarata-Monteoru, Buzau

Codurile postale pentru Sarata-Monteoru din judetul Buzau sunt afisate sub forma de tabel, cu urmatoarele coloane: Cod postal, Localitate, Strada (unde exista) si Judet.