Anunturi Valea Lui Mihai, Bihor


Anunturi Imobiliare Valea Lui Mihai, Bihor
Ultimele Anunturi Valea Lui Mihai, Bihor

Harta Valea lui Mihai

Date suplimentare pentru harta orasului Valea lui Mihai

Tipuri de harti afisate

Harta Rutiera Valea lui Mihai, Harta cu vedere din satelit a orasului Valea lui Mihai, Harta cu limitele orasului Valea lui Mihai.

Faceti click pe butoanele de pe harta pentru selecta tipul hartii care doriti sa fie afisata.

Alte date din Valea lui Mihai

Coordonate Valea lui Mihai (latitudine, longitudine): 47.5226, 22.1265. Populatia orasului Valea lui Mihai este de locuitori.

Harta Valea lui Mihai pentru turisti

Daca sunteti in orasul Valea lui Mihai sau veniti ca si turist din alte orase sau tarii, harta rutiera Valea lui Mihai va ajuta sa aflati locul unde va aflati.
Din punct vedere turistic, in curand vor fi oferite date suplimentare. In harta pe strazi din Valea lui Mihai, se pot ditinge numele bulevardelor, strazilor si aleilor in detaliu. Daca sunteti interesat de cartierele orasului Valea lui Mihai, acestea se pot vedea micsorand harta (-). Deasemeni, daca doriti sa vedeti harta blocurilor din Valea lui Mihai, trebuie doar sa mariti harta folosind butonul de zoom (+). Harta topografica va ofera o imagine mai simpla si lipsita de detalii a cladirilor din Valea lui Mihai.
Al doilea buton va ofera sa descoperiti harta din satelit a orasului Valea lui Mihai.

Cauta cod postal dupa adresa

Cauta adresa dupa cod postal

Cod Postal Valea lui Mihai, Bihor

Cod Postal Localitate Strada Judet
415700 Valea lui Mihai - Bihor

Cod postal

Un cod postal este o serie de litere si/sau cifre adaugate adresei postale pentru scopul sortării corespondenței.
Primele coduri postale din Romania s-a introdus în 1974, iar in mai 2003 a intrat in vigoare un nou cod postal numeric, format din șase cifre.

Cod postal Valea lui Mihai, Bihor

Codurile postale pentru Valea lui Mihai din judetul Bihor sunt afisate sub forma de tabel, cu urmatoarele coloane: Cod postal, Localitate, Strada (unde exista) si Judet.