Anunturi Intorsura Buzaului, Covasna


Turism Intorsura Buzaului, Covasna
Ultimele Anunturi Intorsura Buzaului, Covasna

Harta Intorsura Buzaului

Date suplimentare pentru harta orasului Intorsura Buzaului

Tipuri de harti afisate

Harta Rutiera Intorsura Buzaului, Harta cu vedere din satelit a orasului Intorsura Buzaului, Harta cu limitele orasului Intorsura Buzaului.

Faceti click pe butoanele de pe harta pentru selecta tipul hartii care doriti sa fie afisata.

Alte date din Intorsura Buzaului

Coordonate Intorsura Buzaului (latitudine, longitudine): 45.6641, 26.0149. Populatia orasului Intorsura Buzaului este de locuitori.

Harta Intorsura Buzaului pentru turisti

Daca sunteti in orasul Intorsura Buzaului sau veniti ca si turist din alte orase sau tarii, harta rutiera Intorsura Buzaului va ajuta sa aflati locul unde va aflati.
Din punct vedere turistic, in curand vor fi oferite date suplimentare. In harta pe strazi din Intorsura Buzaului, se pot ditinge numele bulevardelor, strazilor si aleilor in detaliu. Daca sunteti interesat de cartierele orasului Intorsura Buzaului, acestea se pot vedea micsorand harta (-). Deasemeni, daca doriti sa vedeti harta blocurilor din Intorsura Buzaului, trebuie doar sa mariti harta folosind butonul de zoom (+). Harta topografica va ofera o imagine mai simpla si lipsita de detalii a cladirilor din Intorsura Buzaului.
Al doilea buton va ofera sa descoperiti harta din satelit a orasului Intorsura Buzaului.

Cauta cod postal dupa adresa

Cauta adresa dupa cod postal

Cod Postal Intorsura Buzaului, Covasna

Cod Postal Localitate Strada Judet
525300 Intorsura Buzaului - Covasna

Cod postal

Un cod postal este o serie de litere si/sau cifre adaugate adresei postale pentru scopul sortării corespondenței.
Primele coduri postale din Romania s-a introdus în 1974, iar in mai 2003 a intrat in vigoare un nou cod postal numeric, format din șase cifre.

Cod postal Intorsura Buzaului, Covasna

Codurile postale pentru Intorsura Buzaului din judetul Covasna sunt afisate sub forma de tabel, cu urmatoarele coloane: Cod postal, Localitate, Strada (unde exista) si Judet.