Anunturi Sfantu Gheorghe, Covasna


Turism Sfantu Gheorghe, Covasna
Ultimele Anunturi Sfantu Gheorghe, Covasna

Harta Sfantu Gheorghe

Date suplimentare pentru harta orasului Sfantu Gheorghe

Tipuri de harti afisate

Harta Rutiera Sfantu Gheorghe, Harta cu vedere din satelit a orasului Sfantu Gheorghe, Harta cu limitele orasului Sfantu Gheorghe.

Faceti click pe butoanele de pe harta pentru selecta tipul hartii care doriti sa fie afisata.

Alte date din Sfantu Gheorghe

Coordonate Sfantu Gheorghe (latitudine, longitudine): 45.8609, 25.7886. Populatia orasului Sfantu Gheorghe este de locuitori.

Harta Sfantu Gheorghe pentru turisti

Daca sunteti in orasul Sfantu Gheorghe sau veniti ca si turist din alte orase sau tarii, harta rutiera Sfantu Gheorghe va ajuta sa aflati locul unde va aflati.
Din punct vedere turistic, in curand vor fi oferite date suplimentare. In harta pe strazi din Sfantu Gheorghe, se pot ditinge numele bulevardelor, strazilor si aleilor in detaliu. Daca sunteti interesat de cartierele orasului Sfantu Gheorghe, acestea se pot vedea micsorand harta (-). Deasemeni, daca doriti sa vedeti harta blocurilor din Sfantu Gheorghe, trebuie doar sa mariti harta folosind butonul de zoom (+). Harta topografica va ofera o imagine mai simpla si lipsita de detalii a cladirilor din Sfantu Gheorghe.
Al doilea buton va ofera sa descoperiti harta din satelit a orasului Sfantu Gheorghe.

Cauta cod postal dupa adresa

Cauta adresa dupa cod postal

Cod Postal Sfantu Gheorghe, Covasna

Cod postal

Un cod postal este o serie de litere si/sau cifre adaugate adresei postale pentru scopul sortării corespondenței.
Primele coduri postale din Romania s-a introdus în 1974, iar in mai 2003 a intrat in vigoare un nou cod postal numeric, format din șase cifre.

Cod postal Sfantu Gheorghe, Covasna

Codurile postale pentru Sfantu Gheorghe din judetul Covasna sunt afisate sub forma de tabel, cu urmatoarele coloane: Cod postal, Localitate, Strada (unde exista) si Judet.