Anunturi Targu Secuiesc, Covasna


Turism Targu Secuiesc, Covasna
Ultimele Anunturi Targu Secuiesc, Covasna

Harta Targu Secuiesc

Date suplimentare pentru harta orasului Targu Secuiesc

Tipuri de harti afisate

Harta Rutiera Targu Secuiesc, Harta cu vedere din satelit a orasului Targu Secuiesc, Harta cu limitele orasului Targu Secuiesc.

Faceti click pe butoanele de pe harta pentru selecta tipul hartii care doriti sa fie afisata.

Alte date din Targu Secuiesc

Coordonate Targu Secuiesc (latitudine, longitudine): 46.0006, 26.1346. Populatia orasului Targu Secuiesc este de locuitori.

Harta Targu Secuiesc pentru turisti

Daca sunteti in orasul Targu Secuiesc sau veniti ca si turist din alte orase sau tarii, harta rutiera Targu Secuiesc va ajuta sa aflati locul unde va aflati.
Din punct vedere turistic, in curand vor fi oferite date suplimentare. In harta pe strazi din Targu Secuiesc, se pot ditinge numele bulevardelor, strazilor si aleilor in detaliu. Daca sunteti interesat de cartierele orasului Targu Secuiesc, acestea se pot vedea micsorand harta (-). Deasemeni, daca doriti sa vedeti harta blocurilor din Targu Secuiesc, trebuie doar sa mariti harta folosind butonul de zoom (+). Harta topografica va ofera o imagine mai simpla si lipsita de detalii a cladirilor din Targu Secuiesc.
Al doilea buton va ofera sa descoperiti harta din satelit a orasului Targu Secuiesc.

Cauta cod postal dupa adresa

Cauta adresa dupa cod postal

Cod Postal Targu Secuiesc, Covasna

Cod Postal Localitate Strada Judet
525400 Targu Secuiesc - Covasna

Cod postal

Un cod postal este o serie de litere si/sau cifre adaugate adresei postale pentru scopul sortării corespondenței.
Primele coduri postale din Romania s-a introdus în 1974, iar in mai 2003 a intrat in vigoare un nou cod postal numeric, format din șase cifre.

Cod postal Targu Secuiesc, Covasna

Codurile postale pentru Targu Secuiesc din judetul Covasna sunt afisate sub forma de tabel, cu urmatoarele coloane: Cod postal, Localitate, Strada (unde exista) si Judet.